zth 0 Napisano 5 Listopad 2019 (edytowane) Cześć! Jak macie szanse zauważyć z tytułu wątku poszukujemy administracji na serwer minecraft oparty o rozgrywkę podobną jak na kwadratowej maskarze. Na serwerze chcę stworzyć nie spotykaną atmosferę którą znacie z Kwadratowej masakry czy innych tego typu serwerów. Po więcej informacji na temat projektu udzielę w wiadomości prywatnej. Szukam ludzi ogarniętych z chęcią do pracy miłe widziane doświadczenie. Raczej osoby od 16 lat ale nie widzę problemu przyjąć ogarniętej młodszej osoby. Mile widziane doświadczenie w minecraft.Nie chcę ludzi toksycznych więc jeżeli wiesz że nie lubisz ludzi proszę nie marnuj mojego czasu! Chętnych proszę o wiadomość prywatną na forum lub wiadomość na discordzie ZTH#5671Czekam na was! Edytowane 5 Listopad 2019 przez zth Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moiraw 0 Napisano 6 Listopad 2019 (edytowane) Ciekawy pomysł, na admina się nie nadaje, lecz testowym graczem mogę być mam 18 lat. Edytowane 6 Listopad 2019 przez Moiraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach