MatexPL 0 Napisano 24 Lipiec 2019 Mam problem z instalacją silnika forge i instalacją moda optifine. Problem polega na tym ,że gdy uruchamiam plik .jar za pomocą javy to otwiera się program java a nie plik .jar. Tak jest z optifine i forge. Pomorzecie mi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 MajsterX 0 Napisano 26 Lipiec 2019 Jeżeli grasz na 1.14+ to musisz wiedzieć, że optifine i forge nie są kompatybilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Nicku 65 Napisano 27 Lipiec 2019 W dniu 24.07.2019 o 11:20, MatexPL napisał: otwiera się program java a nie plik .jar Możesz sprecyzować co to znaczy? Najlepiej gdybyś pokazał screena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mam problem z instalacją silnika forge i instalacją moda optifine. Problem polega na tym ,że gdy uruchamiam plik .jar za pomocą javy to otwiera się program java a nie plik .jar. Tak jest z optifine i forge. Pomorzecie mi?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi