LeftDuality 0 Napisano 3 Maj 2019 Szukam kilku osób do wspólnej gry na serwerze vanilla, opłaconym przeze mnie (choć mile widziane "dorzutki"). Craftserve z pakietem diamond (czyt. najszybsza opcja). Wiek najlepiej 20+, choć i 18+ będzie mile widziane. Gra spokojna, wraz ze wspólnym eksplorowaniem mapy, budowaniem, etc. Tak naprawdę co kto lubi, tym może się zająć. Zapewne pisać, że grief niedozwolony nie trzeba, choć osoby starsze powinny mieć w głowie wszystko już poukładane Póki co na serwerze będą grały trzy osoby: ja, mój chłop oraz mój brat. Serwer startuje dziś od zera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podroznik 0 Napisano 4 Maj 2019 Czemu nie, tylko jest jeden kłopot (a może nie?), mam lat 17 aczkolwiek ogarnięty, człowiek jak człowiek, od dawna szukam jakiegoś takiego spokojnego serwera dla luznego grania, żeby się zrelaksować a nie tylko uważać czy nikt od tylu nie zachodzi thats what she said Or he said Więc jeśli to nie jakas duża wada to proszę pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeftDuality 0 Napisano 4 Maj 2019 Jest luzik, jakoś specjalnie z liczbami cackać. Przecinki są, błędów brak, zdania złożone sensownie Przyjechałam dziś do rodziny do innego miasta, więc jutro pod wieczór podeślę serwer, dodam na WL i discorda podrzucę, coby czasem pogadać jak masz ochotę. Masz premium? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podroznik 0 Napisano 4 Maj 2019 Tak, mam premke i discorda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeftDuality 0 Napisano 5 Maj 2019 Mogę prosić discorda? Mogę zacząć już działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dawiddmk 0 Napisano 11 Maj 2019 Witam. Można dołączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeftDuality 0 Napisano 12 Maj 2019 Hej. Napiszesz coś więcej o sobie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rararotto 0 Napisano 3 Czerwiec 2019 Da radę dołączyć? Aktualne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rosetelci 0 Napisano 19 Czerwiec 2019 Witam , serwer jest dostępny tylko dla graczy z premium ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kukurykuu 0 Napisano 14 Lipiec 2019 Aktualne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach