Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Samolocik

ban

Rekomendowane odpowiedzi

Krwawic    5

Z reguły nie unbanujemy za xraya a to co Ty napisałeś wg mnie ani nikogo nie przekona do unbana na pewno. Ludzie - starajcie się w prośbach o unban bo nie będą one nadawane. Ba, tematy mogą być ignorowane + waran.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Samolocik    0

Z reguły nie unbanujemy za xraya a to co Ty napisałeś wg mnie ani nikogo nie przekona do unbana na pewno. Ludzie - starajcie się w prośbach o unban bo nie będą one nadawane. Ba, tematy mogą być ignorowane + waran.

No ale ja Przepraszam bede grzeczny i nie bede juz uzywal x-ray plz prosze o unbana no.. :unsure: plz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Krwawic    5

Xray to jedno z najgorszych poczynań na serwerze. Przychodzisz do kogoś w gości i go okradasz. Po tym co mówisz jestem pewien że nikt Ci unbana nie da. Sytuacje unbana na xraya są rzadkie, ale jeżeli człowiek się postara to zawsze może przekonać Adminów.... No ale musi się on postarać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Samolocik    0

Xray to jedno z najgorszych poczynań na serwerze. Przychodzisz do kogoś w gości i go okradasz. Po tym co mówisz jestem pewien że nikt Ci unbana nie da. Sytuacje unbana na xraya są rzadkie, ale jeżeli człowiek się postara to zawsze może przekonać Adminów.... No ale musi się on postarać.

Wiesz no chcialbym grać na tym serwerze bo on jest zajeb.... minecraft.pl jest najlepszym serverem na jakim gralem teraz mysle

"i po co to bylo - przeciez to ulatwianie sprawia gre nudna" uwazam wogole to bylo najgorsze co zrobilem koledzy mi wspolczuja i mowia dostac bana na najlepszym serwerze w polsce...trzeba miec pecha - ja mysle ze to nie pech tylko moje glupstwo i przepraszam ale jak napewno mi nikt nie da unbana n to mi strasznie przykro :(:(:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Samolocik    0

To moglbym tego unbana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...