Mistrzu PL 0 Napisano 10 Kwiecień 2019 tak jak w tytule chciałbym z kimś pograć na serwerze minecraft który sam stworze będzie on na wersje 1.12.2 chce poprostu z kimś pograć survival mogę też rozmawiać przez : skype,ts,discord mam 13 lat jak chcesz to pisz dodam cie lub sie jakos zgadamy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karolczunio 0 Napisano 10 Kwiecień 2019 Ja jestem chętny Mój discord to karolczunio#8709 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrzu PL 0 Napisano 11 Kwiecień 2019 zaprosiłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asaznanie 0 Napisano 11 Kwiecień 2019 Asaznanie#1208 Z chęcią dołączę się do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrzu PL 0 Napisano 11 Kwiecień 2019 zaprosilem mistrzu pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Handlarz_NikoGizz 0 Napisano 4 Lipiec 2022 jestem chętny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szytak 0 Napisano 5 Lipiec 2022 mogę tobą zagrać w minecraft chętnie zagram z tobą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szytak 0 Napisano 5 Lipiec 2022 lubię grać w minecraft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szytak 0 Napisano 5 Lipiec 2022 na wersji 1.19 na telefonie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asior1760 0 Napisano 31 Styczeń 2024 Proszę zaprosić gracza Leonardiniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach