M1Chh4l 9 Napisano 20 Marzec 2019 Czółko. Nie znalazłem serwera jakiego chciałem, więc postanowiłem zrobić swój własny. Serwer będzie się opierał na Kwadratowej Masakrze sezonie drugim. Zasady panujące na serwerze: 1. Każdy z graczy ma trzy życia. 2. Wszyscy mieszkają na jednej wyspie. 3. To czy gracze będą współpracować ze sobą, czy będą przeciwko sobie będzie zależeć tylko i wyłącznie od nich, jest jedna zasada: - Zakaz griefowania. Serwer zostanie włączony kiedy zbiorę odpowiednią ilość osób. Na serwerze jest whitelist'a, więc proszę zgłaszać się poniżej w komentarzu lub na pw. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RexuTV 2 Napisano 24 Marzec 2019 Zgłaszam się 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek2002PL 1 Napisano 31 Marzec 2019 Ja się zgłaszam nick: Arek2002PL Znajdziesz mnie na discordzie minecraft.pl 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M1Chh4l 9 Napisano 9 Kwiecień 2019 Ogłoszenie jest dalej aktualne, więc zapraszam do wspólnej gry ^^. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MediocreBoii 0 Napisano 10 Kwiecień 2019 Chętnie dołącze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrzu PL 0 Napisano 10 Kwiecień 2019 ja chetny bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Asaznanie 0 Napisano 11 Kwiecień 2019 Mógłbym czasami tam zaglądać, ale nie obiecuję, że zostanę na dłużej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M1Chh4l 9 Napisano 11 Kwiecień 2019 4 godziny temu, Asaznanie napisał: Mógłbym czasami tam zaglądać, ale nie obiecuję, że zostanę na dłużej. Discord: M1Chh4l#7792 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AdrianInc 0 Napisano 12 Kwiecień 2019 Ciekawe nie powiem, napewno wejdę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Psycho_Kaja818 1 Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłaszam się 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dewe 6 Napisano 2 Czerwiec 2019 Chcę dołączyć na Twój serwer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rararotto 0 Napisano 3 Czerwiec 2019 Aktualne? Da radę dołączyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roko04 0 Napisano 28 Wrzesień 2019 Mozna nadal dolaczyc mam 20lat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zth 0 Napisano 29 Wrzesień 2019 zgłaszam sie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kokose 0 Napisano 29 Wrzesień 2019 Można dołączyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Moiraw 0 Napisano 6 Listopad 2019 (edytowane) Ogłoszenie nadal aktualne ? Edytowane 6 Listopad 2019 przez Moiraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xD3stinyx 0 Napisano 29 Listopad 2020 Ogłoszenia nadal aktualne? Jak tak to się pisze! discord: xecTypical#2078 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach