Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
stachu2410

Jak byście mnie przekonali do gry w minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

stachu2410    0

Cześć, jestem tu nowy, o minecrafcie usłyszałem niedawno od znajomego, gdy zobaczyłem grafikę zacząłem się śmiać, kolega jednak twierdzi że gra jest świetna.

Jak byście mnie przekonali do tej gry?

pozdrawiam

Stachu2410

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Quinz    16

Minecraft to w wielkim skrócie nieograniczona terenem gra, w której gracz może stawiać budowle z trójwymiarowych sześcianów. Gra jest cały czas rozwijana, twórca gry z hobbistycznego zajęcia zrobił coś, o czym dzisiaj mówi cały świat. Łączy elementy przetrwania, RPG, survivalu, mechaniki i pewnie wielu innych rzeczy, których nie sposób słowami opisać. Pomimo początkowego negatywnego odczucia ze względu na grafikę...

Więcej :

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

:).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
borsuk    80

Jako dziecko na pewno lubiłeś bawić się klockami Lego. Teraz włączasz komputer i Minecraft jest jakby odpowiednikiem takich klocków. Grafika? Nie oceniaj książki po okładce. Chociaż ja akurat lubię pixelart to od razu Minecraft mi się spodobał pod tym względem.

A co do samej gry. Sandbox i tyle. Coś idealnego dla kreatywnych i pomysłowych główek :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
rolnik999    0

Ja bym to opisał krótko. JEŻELI KIEDYKOLWIEK CHCIAŁEŚ ZOSTAĆ KIMŚ KTO BUDUJE DOMKI (lub cie to interesowało albo coś) TO MUSISZ W TO POGRAĆ!

A tak na serio... Zawaliste jest te budowanie a tym bardziej z kolegami XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Minecraft jest jak pusta kartka, jak ogród bez kwiatów, bez niczego. Gdy tworzysz nowy świat, jesteś malarzem, ogrodnikiem, tworzącym piękny ogród, malarzem malujący piękny obraz. To wszystko możesz stworzyć TY. Świat bez granic czeka na CIEBIE!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
BlackoPL    2

Minecraft-gra bez ograniczeń... Jak się domyślasz można to ująć jednym słowem [MOJA BUDOWLA] robisz, budujesz...

Tak jak kolega napisał, Wszystko znajdziesz na Minecraft Wiki

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Szczurek Toficer   
Gość Szczurek Toficer

Możesz wszystko, nie musisz nic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wodny    4

Też się zaśmiałem gdy zobaczyłem chodzące, latające kwadraty. Pixele aż wychodziły mi z monitora. Potem mnie to wciągnęło. Prosta grafika, masa opcji, wciągnęło mnie bardziej od Wiedźmina 2. Zagraj i sam się przekonaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pesio    12

Mnie strasznie zaintrygowała muzyka i uczucie, że to w końcu pierwsze grywalne lego na pc, te dwie rzeczy rzuciły na mnie urok nie pozwalając odejść od pc.

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
PLJackPL    0

Hmmmmm?Wisi mi to czy będziesz grał czy czy nie?Po co ktos ma cie do tej gry przekonywac,ściągnij ją sobie i zobacz czy ci odpowiada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

Hmmmmm?Wisi mi to czy będziesz grał czy czy nie?Po co ktos ma cie do tej gry przekonywac,ściągnij ją sobie i zobacz czy ci odpowiada

Podżeganie do piractwa, gtfo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mikidyb102    13

Robisz co chcesz z sześciennych klocków, dobrze dobrana grafika do tego, muzyka oraz wielu osobą się to nie znudziło po tak długim czasie gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rejvex    0

Kiedy włączasz minecrafta wyobraź sobie że monitor to kartka a obok ciebie leży cały zestaw kredek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

jest demo więc może nie piractwo -.-

Post tyczył się ściągnięcia pełnej gry, nie dema o którym 90% społeczności nie ma pojęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7niebo    0

Jak nie zagrasz, to po IP Cie znajdziemy. I masz kose w plecy!

ładna zachęta :P :rolleyes:

niech ściagnie demo zagra i zobaczy jak jest fajnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mofixil    190

I niech doliczy te 3 punkty do oceny jeśli rajcuje go każda bezużyteczna pierdółka bo demo jest porównywalne z 1.6 jak nie wcześniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kamil8888    2

do 1.8.1 minecraft wydaje mi się smutny ale od 1.9 będzie

inaczej będą misje (oczywiście w wioskach u npc) już sobie wyobrażam jak będzie misja "znajdź 5 dudgeonów" ;)

co do "dudgeonów" to nie wiem cz to tak się pisze

pozdrawiam

kamil8888 <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość slawus   
Gość slawus

Każdy lubi stawiać klocki pod siebie:p nie wiem czy będziesz grał czy nie, minęcraft jest gra dla osób kreatywnych. Na pewno sporo osób z was kojarzy grę simsy. Niektórym sie podobała niektórym nie. Usunmy teraz od niej postacie.dla większości z nas budowanie było czymś ciekawszym. Materiały mieliśmy za pieniądze. Ale jak spadnie nam samolot a tylko my przezyjemy pieniędzmi nic nie zrobimy. Zaczynamy walcZyc o przetrwanie w lesie pełnym niebezpieczenstw. Usunmy teraz samolot załóżmy ze budzimy sie w matrxie i naszym celem to nie dać sie zabić. Pojawiają sie pixele. Budujemy budowle chroniące nas przed endermanami i innymi potworami. Minecraft to sztuka życia ? Chyba trochę przesadzilem ale tak naprawdę to gra dla osób kreatywnych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
blazer    0

ta gra jest jak pusta kartka i kilka farb... ta gra ma jedną zasade-ograniczy cię tylko i wyłącznie twoja wyobraźnia!

zachęciłem cię?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...