Kamil142 0 Napisano 17 Styczeń 2019 Witam mam problem gram w minecraft java Edition by zyczu po zainstalowaniu modu Eather II minecraft pokazuje crash co z tym zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1 M1Chh4l 9 Napisano 17 Styczeń 2019 Zmień Minecraft'a z by zyczu na shiginima launcher. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1 Stuartqv 1 Napisano 17 Marzec 2019 Ma wirusy, bo nawet przegladarka mi blokuje tą strone z ktorej mozna pobrac by zyczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 RexuTV 2 Napisano 17 Styczeń 2019 31 minut temu, M1Chh4l napisał: Zmień Minecraft'a z by zyczu na shiginima launcher. Najlepiej to kupić premium Kiedyś coś było, że minecraft by Zyczu ma wirusy, przynajmniej tak słyszałem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam mam problem gram w minecraft java Edition by zyczu po zainstalowaniu modu Eather II minecraft pokazuje crash co z tym zrobić ?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi