L0Slocos89 0 Napisano 14 Wrzesień 2018 (edytowane) Witam, to moje pierwsze polskie forum... do tej pory gralam tylko na ang serwerach ale moze to czas na powrot do korzeni mam 28 lat I szukam malego/sredniego polskiego serwera . Nigdy nie gralam na pl serwerze ale chetnie bym sprobowala. 1.13. Jestem Tania anime I sportu, glownie pilki Edytowane 16 Wrzesień 2018 przez L0Slocos89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L0Slocos89 0 Napisano 14 Wrzesień 2018 Nie Tania, *fanka, niestety ang telefon plata mi figle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firenvis 10 Napisano 14 Wrzesień 2018 Cześć! Z polskich serwerów premium godny uwagi jest MyValley.pl 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 14 Wrzesień 2018 Witamy na forum! Niestety nie jestem w stanie niczego polecić z małych/średnich serwerów, jednak ja czasem bywam na Derpmc.pl aby pograć sobie w minigierki 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L0Slocos89 0 Napisano 18 Wrzesień 2018 k, dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach