Aphrody 0 Napisano 10 Wrzesień 2018 Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 10 Wrzesień 2018 Permit, resztę bym zostawił jak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aphrody 0 Napisano 10 Wrzesień 2018 Ok w takim razie resetuję komputer i sprawdzam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aphrody 0 Napisano 10 Wrzesień 2018 Niestety moi znajomi dalej nie mogą dołączyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 10 Wrzesień 2018 Spróbuj z całkowicie wyłączoną zaporą systemową (spróbuj również trochę pogrzebać przy tych ustawieniach portów). Dalej nie mam co pomóc, w teorii zrobiliśmy wszystko co jest potrzebne do skonfigurowania serwera, więc trzeba próbować wyeliminować ten błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aphrody 0 Napisano 10 Wrzesień 2018 A potrzebna jest karta sieciowa do tej operacji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 10 Wrzesień 2018 Zgaduje że skoro do mnie tutaj piszesz to posiadasz kartę sieciową Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aphrody 0 Napisano 10 Wrzesień 2018 Właśnie takowej nie posiadam . Czyli zgaduję, że jest ona potrzebna? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 10 Wrzesień 2018 Kartę sieciową masz wbudowaną w płytę główną ;-; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aphrody 0 Napisano 10 Wrzesień 2018 Właśnie ja nie mam. Gdybym miał, mógłbym korzystać z WiFi, a nie mogę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aphrody 0 Napisano 10 Wrzesień 2018 A jest możliwość żebyśmy się skontaktowali na Discord, ja udostępniłbym Ci ekran i sprawdzilibyśmy czy wszystko jest zrobione poprawnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 10 Wrzesień 2018 Karta sieciowa nie musi obsługiwać WiFi, bez WiFi nadal możesz postawić serwer, masz dostęp do internetu więc nie potrzebujesz niczego więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 10 Wrzesień 2018 Teraz, Aphrody napisał: A jest możliwość żebyśmy się skontaktowali na Discord, ja udostępniłbym Ci ekran i sprawdzilibyśmy czy wszystko jest zrobione poprawnie? Myślę że będzie to najszybsza metoda, jak możesz wbij na naszego Discorda i ciebie zaproszę ;x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 10 Wrzesień 2018 ** Wiadomość wygenerowana automatycznie ** Temat został przeniesiony do archiwum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach