- 0
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez PiecuJTCNW
Sprzedam Spawny na serwery Minecraft w super cenach!
W ofercie posiadam wiele ciekawych projektów!
Metody płatności: Blik/Przelew/Paypal/Paysafecard
Po więcej informacji zapraszam na PV!
Jesteś zainteresowany? Pisz na PV!
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-
Przez Pacior Jr.
Nazwa: Postawklocka.pl
iP Serwera: postawklocka.pl
Aktywny: 24/7
Strona: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Rodzaj: Survival - PVP - Minigry - Frakcje - Działki - Sztuczna Inteligencja?
Sloty - 100
Witam bardzo serdecznie Chciałbym was zaprosić do mojego nowo powstałego serwera!
Jest on w całkowicie intuicyjny, został zrobiony tak, aby każdy niezależnie od wieku, potrafił w pełni wykorzystywać wszystkie aspekty serwera.
Wszystkie najpotrzebniejsze komendy zostały porozpisywane i porozrzucane w miejsca, gdzie ich właśnie będziesz potrzebować!
Co na nim znajdziecie?
- Survival (Drop z Kamienia)
- PVP (Arene PVP jak i PVP poza spawnem)
- Dzałki (Zbuduj wymarzony domek i przechowuj w nim cenne rzeczy)
- Frakcje (Znajdź sprzymierzeńców i Stwórz własną Gildie) [Wkrótce]
- Minigry (Gdy będziesz potrzebował/potrzebowała odpoczynku od kopania) [Włączone gdy tylko będzie więcej aktywnych graczy]
- Kreatywne "Znajdźki" (Zaimplementowane i rozsiane po mapie różnego rodzaju skarby i nie tylko)
- Sztuczną inteligencje (Nawet w przypadku kiedy byłbyś/byłabyś sam/sama na serwerze, sprawi że nie będziesz się nudzić )
Na serwerze staram się ciągle dodawać coraz to nowe różne rzeczy, więc raczej nie będziesz się nudzić
Informacje dodatkowe:
Strona internetowa Postawklocka.pl na której jest w pełni sprawny ITEM SHOP, jest oczywiście stroną tymczasową.
W ciągu najbliższych dni zostanie on zmieniony na Bardziej Rozbudowany ITEM SHOP zostanie również dodane Forum, Strona z nowinkami dotyczącymi Serwera.
Screenshoty:(nie za dużo by nie zdradzać za wiele )
Dziękuje za uwagę i mam nadzieje do zobaczenia na serwerze
//Poprawiam tagi i zatwierdzam ~ VenomPCPL
-
Przez Filiq343
Prawdziwe życie (RolePlay) citylife.maxcraft.pl już wkrótce startuje!
Uwaga! Temat będzie co jakiś czas aktualizowany! Obserwuj
Co u nas?
* autorskie pluginy (np. potrzeby, prace)
* autorskie skrypty (np. portfel)
* możliwość robienia alkoholi
* ranga Milioner (VIP)
* mieszkania dla graczy i VIP'ów
* sklepy dla graczy i VIP'ów
* wysokie i nowoczesne budynki
* własny serwer discord
* własne forum
Serwer nieaktywny!
-
Przez PiitBeter
Witam.
Przychodzę do was z nietypowymi problemami dotyczącymi cuboidów i AFK
Otóż aktualnie robię serwer dla paru moich znajomych...ot tak żeby miło spędzić czas....serwer będzie się opierał o drużny,walki pomiędzy nimi
oraz współprace...i tu się pojawią problem...Pierwszy problem:
Mam dwie drużyny:
Niebiescy i Czerwoni.
Obie te drużyny będą miały swój targ na spawnie w którym będą mogły sprzedawać swoje przedmioty przeciwnej drużynie,wszystko będzie się opierało o skrzynkę+tabliczkę. (Chestshop plugin)
Problem polega na tym że nie wiem jak zablokować dostęp do skrzynek drużynom.
Póki co problem próbowałem załatwić czy pomocą pluginów:WorldEdit,WorldGurad,Pex i Essentials.
Standardowo zrobiłem cuboida,nazwałem go,dodałem rangę która jego właścicielem ,dodałem flagi (ss niżej)
No i myślałem że wszystko ładnie,super proste i problem zażegnany...niestety...
Problem dopiero się zaczyna:
Tak jak wyżej widać cuboid jest i działa (dla testu zrobiłem flagę greeting by sprawdzić czy aby na pewno).
A mimo tego nie mogę uzyskać zamierzonego efektu.
Moim planem było zablokować dostęp drużynie Czerwonej do skrzynek drużyny Niebieskiej i na odwrót.
A efekt końcowy jest taki że przy fladze "chest-access allow" drużyna Czerwonych ma dostęp do skrzynek niebieskich oraz swoich i na odwrót.
A w przypadku zmiany parametru z "allow" na "deny" skutkuje całkowitą blokadą dla obu drużyn i nikt nie ma dostępu do skrzynek...
I stąd moje trudne pytanie...
Czy jest jakiś sposób na to aby zrobić takiego cuboida lub flagę która umożliwi mi osiągnięcie zamierzonego przeze mnie efektu?
A może jest jakiś plugin który umożliwi zrealizowanie moich fantazji?
Lub cokolwiek?
Drugi problem dotyczy się kickowania będąc AFK...
Na sewerze najgłówniejszym rdzeniem rozgrywki będzie genarator cobla gdyż cobel będzie
walutą główną w grze,z tego powodu chciałbym zapobiec przykładowo zbindowania guzika,dociśnięciem go ciężkim przedmiotem i samoistnego kopania...
Próbowałem to zrobić z pomocą pluginu Essentials i wbudowane w niego AFK,lecz jest z nim problem że automatyczne AFK wyłacza się w momencie w którym osoba “udeży rączką”.
Stąd moje drugię pytanie..Czy da się to wyłączyć I dać możliwość przejścia w AFK automatycznie tylko gdy osoba stoi po mimo że przykładowo kopie?
Lub również istnieje jakiś lepszy plugin na AFK?
Z góry dziękuje za każdą odpowiedz i pomoc
~
PiitBeter
-
Przez Mateeq1337
Witam, mam problem z instalacją forga, więc gdy instaluje forga wyskakuje mi error [patrz screen'a], ogólnie ta lista była dłuższa ale pobrałem pare plików etc. i zostały tylko te , i teraz moje pytanie, jak to naprawić?
Dodam że w plikach minecrafta w folderze .minecraft\libraries\org w każdym folderze jest plik który powinien tam być.
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
POMOCY! TAKI SAM BŁĄD RÓWNIEŻ POJAWIA SIĘ NA INNYCH WERSJACH 1.7.x
-
Siema posiadam własny serwer na pukawce z dużą ilością modów i mam inv tweaks w modach u siebie dodawałem też do serwera i dalej nie działa jedna rzecz, a mianowicie sortowanie po podniesieniu, inaczej zwane uniknięcie zapełnienia paska akcji
Edytowane przez Anonim AnonimSilnik: Thermos-1.7.10-1614-57
Moje pytanie brzmi czy mogę to jakoś naprawić?
Np. za pomocą jakiegoś pluginu lub moda sam nie wiem
Albo może istnieje coś co emuluje pojedynczego gracza na serwerze? Ponieważ na singlu wszystko hula
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi