modoc 1 Napisano 4 Wrzesień 2011 1.Na koordynatach x:809.9y 70.6 z: 1176.8 zaznaczyłem kwadrat 30x30 - jeśli można o zalegalizowanie tej działki 2.Działka tylko dla mnie3.Zamierzam zbudować zamek z 4 basztami i centralną wieżą. 4.Zalesiony w miarę wyrównany teren. Będę wydobywał minerały tylko w bezpośredniej odległości od działki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciula12 1 Napisano 4 Wrzesień 2011 Jestem na tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
modoc 1 Napisano 5 Wrzesień 2011 Dobra wstrzymuję się do wyjścia wersji 1.8Co do zamku mam zamiar zbudować coś takiego: Projekt minecraftowy prawie gotowy Projekt minecraftowy 1. Główne mury i wieże gotowe. 2 Główna brama gotowa.3. Główny budynek z dwiema wieżami, żeby to jakoś wyglądało . 4. Potrzebne pole 40x40 (fosa do tego jeszcze)5. Materiały (Drewno, Szkło, Kamień, Cegła) 6. Mam nadzieję że tak szczegółowy projekt wystarczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 5 Wrzesień 2011 To będzie kosztować 1100 $ZMIANA W REGULAMINIE:- 50 $ za 1 klocek ponad standard (20x20) (było 100$ za 1 klocek)- nie zwracamy pieniędzy tym co zapłacili drożej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach