kitkat 0 Napisano 4 Wrzesień 2011 1.Nazwa projektu:budka samobojcow2.Opis projektu:ma byc to budka 8x5 wysokosci 6 po przycisnieciu przycisku zapada sie podloga i wpada sie do lawy 3.Osoby zaangażowane:kitikat44.Potrzebne materiały:6 redstone,1 repeater,1 redstone torch,1 sticky pistone ,1.5 stacka wybranego materialu do obudowy5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp):ma to wzgladac jak duza kostka (wiem ze nieciekawie) z metalowymi drzwiami a w srodku pokoik 1x2x3 z przyciskiem na koncu, ktory bedzie uruchamial mechanizm otwierajacy zapadnie z pistona.Mam nadzieje ze sie spodoba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 4 Wrzesień 2011 Nie widzę w tym większego sensu. Po co to komu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 4 Wrzesień 2011 Samobójstwo to nie temat do żartów, a budowla całkowicie bezsensowna... Bez obrazy oczywiście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kitkat 0 Napisano 4 Wrzesień 2011 wiem ale gdy ma sie czesto duzo zbednych itemow czeba sie ich w koncu pozbyc wiec to ma taki sens i nie robie tego dla jaj tylko wpadlem na taki pomysl :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 4 Wrzesień 2011 To nie łatwiej było napisać, kosz publiczny... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 5 Wrzesień 2011 Swajner ma racje. A na kosz to nie potrzeba projektu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach