kual bipa 0 Napisano 19 Luty 2018 jak zrobić nieskończoną lawę na MC 1.12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 VenomPCPL 26 Napisano 19 Luty 2018 Chodzi ci o nieskończone źródło lawy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 kual bipa 0 Napisano 20 Luty 2018 (edytowane) @VenomPCPL nom Edytowane 20 Luty 2018 przez kual bipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 VenomPCPL 26 Napisano 20 Luty 2018 Kiedyś czytałem, że wystarczy zrobić podobnie jak z wodą tylko wylać lawe ze wszystkich stron, a nie tak jak wode tylko z 2. Ale nie wiem czy to jeszcze działa. Jeśli nie to raczej nie ma takiej możliwości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Nevisis 2 Napisano 23 Kwiecień 2018 VenomPCPL ma rację. wylej ale z dwóch stron wystarczy. Teraz bierz lawę tylko ze środka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Szymek 0 Napisano 4 Maj 2018 Takie źródło lawy nie istnieje. Sprawdzałem na wersji 18w16a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jak zrobić nieskończoną lawę na MC 1.12
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi