DaFFyy 0 Napisano 7 Luty 2018 Cześć, Szukam osób do gry na czystym serwerze (medium/survival). Żadnych pluginów/modów (ew. cuboidy jeżeli będzie dużo chętnych) - tylko czysty minecraft. Serwer posiadam ilość slotów do ustalenia, whitelista do ustalenia lub brak. Jak coś pw. Jeżeli ktoś chce zrobić własny serwer, to posiadam serwer dedykowany, mogę udostępnić miejsce komuś kto się na tym zna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taisho 0 Napisano 8 Luty 2018 Zainteresowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matheyas 0 Napisano 10 Luty 2018 też jestem zainteresowany, mogę nawet opłacać server. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaFFyy 0 Napisano 10 Luty 2018 Jak zbierze się wystarczająco osób podeślę wam IP serwera i jakis kontakt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matheyas 0 Napisano 10 Luty 2018 tzn jak dużo ma ich być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaFFyy 0 Napisano 11 Luty 2018 (edytowane) Nie zbyt wiele żeby łatwiej się grało i nie zbyt mało żeby zrobić coś bardziej rozbudowanego niż tylko "idziemy zabić coś tam budujemy to i koniec" Większość będzie wolała grać z kimś niż solo więc żeby to miało sens Edytowane 11 Luty 2018 przez DaFFyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taisho 0 Napisano 4 Marzec 2018 Temat aktualny jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach