Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
chaad

Kradzież konta

Rekomendowane odpowiedzi

chaad    0

Witam mam problem.

Skradziono mi konto na wp chyba głównie dla innej gry bo na nią wejść nie moge a na minecrafta moge. Po kilku latach naszła mnie ochota na pogranie w klocki i moje pytanie brzmi czy można a jezeli tak to w jaki sposób mógłbym zmienić e-mail do minecrafta? Z góry dziekuje za odpowiedzi ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nicku    65

Jeżeli masz zapisany gdzieś potwierdzenie zakupu gry to możesz spróbować odzyskać dostęp do konta poprzez kontakt z Mojangiem na 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

i trzeba podać ID Transakcji. Drugi sposób to odzyskanie dostępu do konta wp poprzez opcje Zapomniałem hasła 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

. Nie widzę innego sposobu, ponieważ zmiana emaila musi być potwierdzona przez maila, a w przypadku braku dostępu trzeba podać ID Transakcji na supportcie i poprosić o zmianę emailu ręcznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
chaad    0

Ja moge wejść na Mojang na moje konto pozmieniać nick itp tylko nie moge wejść na pocztę zeby co kolwiek potwierdzić. Dlatego chce zmienić e-mail zeby miec spowrotem pełen dostęp do mc. Pytanie jaki e-mail mam podać w tym linku który podesłałeś/as ten na którym jest mc czy na nowy którym bym chciał miec mc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nicku    65

Nowy, ponieważ w formularzu podajesz email na który masz dostać odpowiedź (co by było trochę głupie gdybyś podał email do którego nie masz dostępu ;))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...