- 0
-
Podobna zawartość
-
Przez Narfii
Ktoś ma save'a blowka z serii minecraft hero? Jak tak bardzo proszę o podanie DZIAŁAJĄCEGO linku do pobrania będę bardzo wdzięczny pozdrawiam 😁
-
Przez PiecuJTCNW
Sprzedam Spawny na serwery Minecraft w super cenach!
W ofercie posiadam wiele ciekawych projektów!
Metody płatności: Blik/Przelew/Paypal/Paysafecard
Po więcej informacji zapraszam na PV!
Jesteś zainteresowany? Pisz na PV!
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-
Przez koko889
-
Przez ikadee
Razem z kolegą jesteśmy w trakcie robienia mapy adventure. Będzie to coś w stylu mmorpg. Questy, otwarty świat, tryb fabularny i generalnie fabuła rozgrywać się będzie w wybudowanym przez nas państwie w klimacie trochę jak wiedźmin. Z racji tego, że jest to nasza pierwsza poważna mapa, a porwaliśmy się na spore zadanie, chcę was zapytać co chcielibyście w takiej mapie zobaczyć i czego byście od niej oczekiwali? Sam pomysł na fabułe i otoczenie mamy, ale inna perspektywa jest zawsze mile widziana ?
-
Cześć,
Chciałbym się zapytać o jakiś godny polecenia silnik, który będzie obsługiwał pluginy i mody. Pobrałem silnik o nazwie Sponge, podobno można tam instalować to i to lecz z tego co widze, poza modami nic więcej się nie da. Zależy mi na tym by działał na wersje 1.12.2. Jeśli jednak takowego silnika nie ma, moje pytanie brzmi: jest jakiś mod na forge, dzięki któremu będę mógł stworzyć portal do nowej mapy? Coś jak plugin Multiverse.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi