Mam problem. Polega on na tym, że pobrałam forge do minecrafta 1.12 i na tej wersji Minecraft uruchamia się i można grać. Jednak do dwóch serwerów potrzebowałam innych wersji gry, a jako, że posiadam shadery, pobrałam też więc fogre na minecrafta 1.12.1, ale próbując uruchomić grę w tej wersji, launcher uruchamia się, aczkolwiek po kliknięciu "graj" drugie okienko otwiera się, ale po chwili znika i znów pojawia się okienko pierwsze z przyciskiem "graj" i najnowszymi newsami z gry... Po wybraniu wersji gry forge 1.12 gra znów działa poprawnie. Dlaczego nie mogę uruchomić gry na innej wersji forge niż 1.12?
Witam,
Mam problem.
Polega on na tym, że pobrałam forge do minecrafta 1.12 i na tej wersji Minecraft uruchamia się i można grać. Jednak do dwóch serwerów potrzebowałam innych wersji gry, a jako, że posiadam shadery, pobrałam też więc fogre na minecrafta 1.12.1, ale próbując uruchomić grę w tej wersji, launcher uruchamia się, aczkolwiek po kliknięciu "graj" drugie okienko otwiera się, ale po chwili znika i znów pojawia się okienko pierwsze z przyciskiem "graj" i najnowszymi newsami z gry... Po wybraniu wersji gry forge 1.12 gra znów działa poprawnie. Dlaczego nie mogę uruchomić gry na innej wersji forge niż 1.12?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi