Skocz do zawartości

Pytanie

Siemka. Mam pewien problem z wbiciem na serwer a w sumie na serwery. Jest to dość dziwne bo na jeden serwer mogę wbić a na drugi nie. Po próbie połączenia się z serwerem na który nie mogę wbić (tutaj dragon-survival.eu) wyskakuje mi coś takiego jak na jpg. W sumie próbowałem już wszystkiego. Usunięcie .minecraft, odinstalowanie javy, zabawa z zaporą. Proszę o pomoc

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gerluk    1

Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że być może masz Minecrafta Non-premium, a serwer wpuszcza tylko użytkowników Premium. Radzę Ci to sprawdzić, a jak nie pomoże to zawsze możesz szukać w internecie osób, które miały taki sam błąd i go naprawiały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Nevisis    2
Dnia 15.02.2018 o 16:59, Gerluk napisał:

Jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że być może masz Minecrafta Non-premium, a serwer wpuszcza tylko użytkowników Premium. Radzę Ci to sprawdzić, a jak nie pomoże to zawsze możesz szukać w internecie osób, które miały taki sam błąd i go naprawiały.

a do tego możesz jeszcze spróbować aktualizacji Javy do najnowszej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi