Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Vaderio

potrzeba pomoc przy stawianiu serwera

Pytanie

Vaderio    0

potrzebuje pomocy ... a mianowicie jak chce postawic serwer mam do dyspozycji hosting od home.pl ewentualnie serwer dedyk ale na nim stoi strona .. jak da sie jeszcze dolozyc minecrafta to spoko .... tylko kwerstia jak to zrobic ... serwer bez modow itd... chce zeby to bylo cos jak singiel tyle ze z kolegami ... na orginale oczywiscie .. prosze o szybka pomoc :)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Vaderio    0

i co instaluje ten exe i to co mi wyskoczy daje na hosting ?? czy jak ..??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

Człowieku umrzyj, twa głupota przebiła sufit.

Ściągasz minecraft_server.jar, pakujesz do folderu MCSERWER (najlepiej) by nie mieć bajzlu na pulpicie a później uruchamiasz na ~5m gasisz i uruchamiasz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Vaderio    0

milo z twojej strony ze tak mowisz ... myslalem ze ktos mi powie jak to zrobic ... ale wiedze ze nie bardzo ... ja sie nie znam na takich rzeczach i chcialem porady a otrzymalem

Człowieku umrzyj, twa głupota przebiła sufit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Mofixil    190

milo z twojej strony ze tak mowisz ... myslalem ze ktos mi powie jak to zrobic ... ale wiedze ze nie bardzo ... ja sie nie znam na takich rzeczach i chcialem porady a otrzymalem

Ale gdyby twoja głupota nie przebijała sufitu to sam byś posprawdzał opcje i marudził na forum dopiero gdybyś nie miał żadnego pomysłu co robić dalej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...