Rabus 3 Napisano 1 Wrzesień 2011 Jak u Was wyglądał ten dzień?U nas na szczęście obyło się bez ofiar, dostaliśmy nowego rekruta, jednemu cudem udało się umknąć stracenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szczurek Toficer Napisano 1 Wrzesień 2011 1 nie zdał (ale leń i nieuk, sam sobi winien).Nikt nie doszedł, a szkoda.Jutro do kościoła na 8:00 (a FUUUUU)I 2 WF-y (2x a FUUUUU)I Matma (a WEEEEE) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikidyb102 13 Napisano 1 Wrzesień 2011 Remont szkoły, jutro i poniedziałek wychodzimy z klasą na 2-3h i zero lekcji, wszyscy zdali, zero ofiar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karkoon 36 Napisano 1 Wrzesień 2011 Mamy nową osobę w klasie z którym już rozmawiałem i wydał mi się spoko. Już mi się niedobrze robiło od garnituru i trzymania sztandaru, ale szybko się skończyło. Codziennie na 8 -,- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Joz 10 Napisano 1 Wrzesień 2011 Najsłabsze ogniwa muszą się wyłamać. U mnie tak co roku parę osób odchodzi, jeszcze ze dwa lata a bym został w gronie 8 osób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zampa2 35 Napisano 1 Wrzesień 2011 U mnie bilans na plusie, jedna osoba nie zdała a 3 doszły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taurus97 1 Napisano 1 Wrzesień 2011 U mnie jedna przeprowadzka i jeden nieuk. Wszyscy żyją... jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
patyczakcj 0 Napisano 1 Wrzesień 2011 ja mam na chyba 7:20 na autobus potem na 8:00 chyba do szkoly chemia,fiza, i szwabski jest nieeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 1 Wrzesień 2011 Nowa szkoła, silnie sfeminizowana klasa z przewagą 4.83 do 1 (dziś 6.75 do 1), ale nie poddamy się bez walki!Zostaną po nas nagrobki z takim hasłem -Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Nasze siły zostały zdradzone, przed samym rozpoczęciem roku jeden z naszych ludzi zdezerterował i zapisał się do innego liceum!6 września mamy dostać wsparcie z Berlina w Anglii, tworzy się tam jednoosobowy ruch oporu, mam nadzieję że posiłki dotrą na czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 1 Wrzesień 2011 u mnie 4 ofiary nikt nie doszedłdzisiaj nawet do szkoły się spóźniłem już xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariush 4 Napisano 1 Wrzesień 2011 U mnie jednym słowem koszmar nowa szkoła nikogo nie znam inni koledzy sobie siedzą w jadownikach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dimashio 12 Napisano 1 Wrzesień 2011 U mnie 2 osoby nie zdały, nikt nie doszedł... musiałem być na dwóch rozpoczęciach roku (przewodniczący szkoły). Jutro na 8.00, matma, biologia, wychowawcza i do kościółka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 1 Wrzesień 2011 U mnie rzeź - 7 straconych, 2 "spadochroniarzy", reszta okey... Jakby nie zmienili nam znowu regulaminu szkoły, jak zwykle na gorszy...2x8:503x8:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vaderio 0 Napisano 1 Wrzesień 2011 a u mnie jeszcze miesiac wakacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 1 Wrzesień 2011 Z mojej szkoły odeszła pani od chemii ( ) i mamy nowego też nauczyciela od fizyki... Jeden doszedł, nie był na rozpoczęciu, więc nie wiem kto to.Była taka durna sytuacja. Siedzę w hali ze Staszkiem (imię zmienione). Idą przed nami 2 dziewczyny z klasy (a jest ich 13, podczas, gdy jest 6 chłopaków (łącznie z tym nowym :blink: ))i mówi jedna: -Cześć Staszek.Potem druga:-Cześć Staszek. (ciszej niż poprzednia)Że też do mnie nie powiedziały... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pesio 12 Napisano 1 Wrzesień 2011 (a jest ich 13, podczas, gdy jest 6 chłopaków (łącznie z tym nowym :blink: ))Utrzymaj pozycje żołnierzu, u nas jest jeszcze gorzej!23 dziewczyny na teoretycznie tyle samo bojowników co u ciebie, a praktycznie tylko na 4.To będzie rzeź, aż strach chodzić do szkoły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 1 Wrzesień 2011 U mnie fajnie narazie.Pierwsza LO o profilu Mat. Inf. ale że nas jest aż 11 (^^) w tym 1 dziewczyna (:<) to złączyli nas z klasą Geog. Ang. (Turystyczna) która ma 19 głów.Tak więc nie mam do cholery pojęcia jak to będzie wyglądało, wiem że fajnie będzie że tylko 2 klasy w moim roczniku będą:Moja ->Informatyczno-Turystyczna (tylko z nazwy, tak jak pisalem) a druga Humanistyczna która ma 26 osób Nie wiem jak to będzie, jak my mamy 2 przedmioty rozszerzone i oni też 2 ale inne, będą grupy, czy jak, idk.Wiem że znam 2 typów z klasy (grupy?) Mat Inf!Jednego z podstawówki 1-6 klasy, z którym chodziłem na koszykówke (treningi) ok. 5 lat,a drugi z którym chodziłem do gimnazjum 3 lata Jest git inaczej mówiąc.Teraz tylko trzeba będzie niestety się uczyć, zobaczymy jak to będzie z nauczycielami.Rozpoczęcie trwało ok 10-15 minut, bo remont ostateczny jest (całą szkołę zmienili a jest duuża [i ma chyba, pełnowymiarowe boisko do piłki nożnej - Liceum Sportowe posiadają ]).Jutro na 09:00 idziemy poznać regulamin bo niby jest w ogóle inny od gimnazjalnego, potem chyba jakieś 40 minut integracji (ogólnie jakaś godzina), podadzą plan wkońcu...mam nadzieję że będą same 08:00, to przynajmniej będzie krócej w budzie W miare fajnie jest narazie, ciekawe co potem, czy nauczyciele to popsują Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thd552 7 Napisano 1 Wrzesień 2011 ja tam stałem godzinę w tłoku, na apelupotem zonk...33 osoby w klasie przed szkołą remont, trzeba wbijać tyłem, niedługo próba ewakuacji... malutkim tylnym wejściem, bo przednie jest zablokowane przez "plac budowy"- naprawiają drogę u mnie na odwrót- 7 dziewczyn, reszta chłopaki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikidyb102 13 Napisano 1 Wrzesień 2011 7 dziewczyn i 21 chłopaków już 3 rok, nic się nie zmieniło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Masc0tt88 4 Napisano 1 Wrzesień 2011 U mnie nie jest źle Nie udało się jednej osobie .Jedynie w pon. mam na 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 1 Wrzesień 2011 A ja mam 1 dziewczyne na 11 w "Mojej grupie" Dobrze przynajmniej że złączenie jest :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaell 24 Napisano 1 Wrzesień 2011 Same ósme godziny, jest źle, dwie osoby stracone. Nie mamy broni, nawet jedzenia (na szczęście wspomagamy się! finansowo ofc.). Szkoła zastosowała tajną broń i zmieniła rozdzielczość na minecraft.pl, tak, abym nie mógł wchodzić tu tak często! No cóż, trzeba wracać do "nauki". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mofixil 190 Napisano 1 Wrzesień 2011 Ledwo pierwszy dzień i już zmiana planu, wszyscy łażą jak lemingi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość camil92PL Napisano 1 Wrzesień 2011 ja już planuje w poniedziałek przyjść 2 godziny później XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarzan 13 Napisano 1 Wrzesień 2011 nie wiem, zmieniłem szkołę i nie byłem na rozpoczęciu. jutro podobno nic nie trzeba robić, więc do niedzieli mam jeszcze wakacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach