MrPatryk 0 Napisano 31 Sierpień 2011 Mam sklep o nazwie Allecraft i chciałbym dostać działkę 49/31 (bo z przodu będzie napisz dlatego 31 )na siedzibę firmy w przyszłości zamierzam rozwinąć firmę nie tylko w dziedzinie sprzedaży ale i budownictwie.Na działce powstanie po za siedzibą tor przeszkód .Tor przeszkód będzie jak nazwa wskazuje torem z przeszkodami.Tor będzie otwarty co jakiś czas i będzie płatny ok 1 $ pierwsza osoba która dojdzie do kaca dostanie diament.PSNa działkę dobrze by było jak by prowadził jakiś warp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nystin 5 Napisano 31 Sierpień 2011 Tor przeszkód będzie jak nazwa wskazuje torem z przeszkodami.Dobrze wiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 1 Wrzesień 2011 1. Tor przeszkód mamy i w dodatku bezpłatny, a możesz wygrać.2. Nie "kąca" tylko końca 3. Jakieś SS chciałbym zobaczyć, bo nie wiem czy warto dać swój głos czy nie. (tymbardziej że 49x31 to nie jest małe pole )4. A co do budownictwa i sprzedaży:Co chciałbyś sprzedawać?Co chciałbyś budować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 1 Wrzesień 2011 Tak jak odpowiedz wyżej - brak ss-ów, poza tym mamy tory przeszkód.Wstrzymuję się od głosu - puki nie dostane odpowiedzi na pytania zadane przez funLix-a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrPatryk 0 Napisano 1 Wrzesień 2011 1.Na moim to że można wygrać diament a na waszym tylko jak jest ewent a na moim częściej. Płatny dla tego ze muszę z czegoś kopić diament 3. nie ma SS bo budynek nie istnieje ale mogę opisać to ma być zwykły biurowiec z napisem AC z przodu :)4- Już sprzedaje w TC- Czytałem temat o firmach budowlanych na FB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 1 Wrzesień 2011 Potrzebuje zarys projektu, szkic albo ss. Bez tego ani rusz - tak jak w każdym takim temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 1 Wrzesień 2011 Radziłbym Ci pójść na /warp fb i zrobić tam ten biurowiec i wkleić ss tutaj.No chyba że masz program do projektowania to możesz zaprojektować i dać ss'a, bo zwykły biurowiec nic mi nie mówi A czy ktoś będzie chętny na taki tor to szczerze mówiąc wątpie.Daje ci 20 osób po 1$, ty kupisz diament za 5$ (15$ masz dla siebie).Jedna osoba wygra i jest 4$ na plusie, a reszta straciła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrPatryk 0 Napisano 1 Wrzesień 2011 Ja tego nie zbuduje tylko zatrudnię architekta. A co to toru to go nie będzie bo masz racje kto przyjdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 1 Wrzesień 2011 Ja tego nie zbuduje tylko zatrudnię architekta. A co to toru to go nie będzie bo masz racje kto przyjdzie.no to po co wrzucasz projekt jak go budować nie będziesz Architekt tez ma swoje budowle i nie ma czasu by budować projekty graczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 1 Wrzesień 2011 Architekt to nie osoba która będzie Ci budować, tylko to osoba która dużo buduje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrPatryk 0 Napisano 1 Wrzesień 2011 Aha to ktoś mi zbuduje.A dacie działkę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 1 Wrzesień 2011 Wybuduj na FB (lub niech ktoś ci wybuduje - nie ważne) i wklej SS.Wtedy się zobaczy czy damy ci działkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 4 Wrzesień 2011 no to po co wrzucasz projekt jak go budować nie będziesz Architekt tez ma swoje budowle i nie ma czasu by budować projekty graczy.Powiedzial bym ze architek to osoba ktora planuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 4 Wrzesień 2011 Przyznał bym Ci rację, lecz na serwerze obowiązki Architekta to także budowanie, nie tylko planowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrPatryk 0 Napisano 4 Wrzesień 2011 Temat do usunięcia dołączyłem do innej firmy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach