- 0
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez Narfii
Ktoś ma save'a blowka z serii minecraft hero? Jak tak bardzo proszę o podanie DZIAŁAJĄCEGO linku do pobrania będę bardzo wdzięczny pozdrawiam 😁
-
Przez PiecuJTCNW
Sprzedam Spawny na serwery Minecraft w super cenach!
W ofercie posiadam wiele ciekawych projektów!
Metody płatności: Blik/Przelew/Paypal/Paysafecard
Po więcej informacji zapraszam na PV!
Jesteś zainteresowany? Pisz na PV!
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-
Przez Steve'cio
Witam. Posiadam komputer o specyfikacje:
- Intel i9 9900k 3.60GHz
- 16GB RAM
- Msi Geforce RTX 2080 8GB
Gram na monitorze o rozdzielczośći WQHD (2560 x 1440)
Grając w minecraft na różnych wersjach, najczęściej na 1.8 z texturepack czy bez niego, posiadając optifine. Grając na np. Hypixelu potrafi mi spaść FPS do 12 a dokładniej mam np. 156/12. RAM w launcherze oryginalnym ustawiłem RAM na 6GB i nic się nie zmieniło
Oczywiście bez shaderów tylko z texturepack albo bez texturepack.
I mi wtedy gra klatkuje. Na monitorze z którego kiedyś korzystałem w rozdzieloczości 1920 x 1080 nie ścinało tak. Jak patrze na wykorzystanie sprzętu jest ono nisko bo do 30% wszystko.
W innych grach tak nie mam nigdzie, wszystko normalnie płynnie działa, tylko tu tak jest a wykorzystanie sprzętowe jest do 30% (patrzyłem na menedżerze zadań jakie jest wykorzystanie sprzętowe).
Tak jak mówię korzystam z oryginalnego launchera, i tylko w tej grze to się zdarza w innych grach nie. W 3dmark komputer przechodzi dobrze i wysoko benchmarki. Proszę o pomoc
-
Przez koko889
-
Witam . Czy da się mieć przy logowaniu pusty ekwipunek lub jakos zamazany aby nie widać itemow ? Posiadam plugin na logowanie LogIt . Jeśli się da to poproszę .Nw jakiś skrypt aby plugin
Serwer 1.7-1.8 Spigot.
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi