Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez KoniuV2
      Witam,
      mam pewien problem ze sklepem, który zrobiłem na commandblock'ach. Mianowicie składa się on z 3 takich bloków, każda z nich ma kolejno komendy (połączone są repeater'ami w rzędzie):
      -msg @p[l=34] Masz za malo XP (Smuteczek)
      -/give @p[lm=35] enchanted_book 1 0 {StoredEnchantments:[{id:51,lvl:1}]}        --------       za 35 poziomów dostaje książkę z enchantem Infinity
      -xp -35l @p[lm=35]

I problem w tym, że kiedy ja stoję obok przycisku i mam 35 lvl dostaje item i mi zabiera lvl, ale gdy tego lvl nie mam, książkę dostaje najbliższa osoba która ten lvl ma, nie zależnie od tego czy wcisnęła przycisk.
      I teraz pytanie jak to naprawić , a może raczej poprawić.

(Mam problem z dodaniem załącznika, ale myślę że łatwo to sobie wyobrazić :D)
    • Przez Filiq343
      Poszukuję kogoś do gry na serwerze publicznym na paczce skyfactory3!
      Wymagany wiek: 12+
      Mutacja głosu: niewymagana
      Ogarnianie paczki skyfactory3: min. 7/10
      Minecraft premium: tak
      Zgłaszać się proszę pod tematem.
    • Przez Tivis
      Cześć!

Mam zamiar wykupić host serwera, ale szukam ogarniętej ekipy do pogrania na ten serwer (prywatny).
      Myślę że serwer będzie posiadał modyfikacje.
      Będzie stworzona Whitelista, więc rozdawanie IP i tak się nie uda.
      Osoby chętne do takiej prywatnej gry, chciałbym zaprosić na teamspeaka, aby pogadać.
      Myślę że nagrywanie na YT również wchodzi w grę.

Szukam max 6 / 8 osób.
      Ja mam 27 lat
      Jeśli jest ktoś chętny to zgadamy się na TS
    • Przez Sh0uterS
      Witam!
      Jak w Tytule tworzę serwer RealLife i potrzebuję pluginu na tworzenie itemków, lub modyfikowaniu obecnych np. Mistyczny Kilof (kolorowy napis), oraz moc niezniszczalnosc 10 .
      Jeśli macie jeszcze jakieś fajne pl na reallife to podsyłajcie na pewno zobaczę lub nawet pobiorę. 
      Pozdrawiam Sh0uterS
    • Przez kacper194
      MC.MCXC.PL
      Niezwykle fajny server mc w realiach, wraz z odtworzonym moim zdaniem wiernie jak na mc światem, GOTHIC , jest to server RPG lecz nie taki jak inny gdyż jest na nim jak w Gothicu możemy przyłączyć się do jednego z 3 obozów aby awansować musimy mieć poarcie, jak w Gothicu jest możliwość wydobywania rudy, polowań, zbierania ziela i więcej, zadania dostajesz od innych graczy wyższych rangą itp. Nie jestem w stanie opisać jak bardzo ten server jest super zapraszam serdecznie!!!
      IP: MC.MCXC.PL
      NA SERVERZE OBOWIĄZUJE JĘZYK JAK W GRACH RPG
  • Dodaj nową pozycję...