LagGuy 0 Napisano 20 Lipiec 2017 Ustawiłem zapisywanie światów w Aplikacji. Chciałbym skopiować świat bo będę reinstalować MCPE. Czy da się przenieść ten świat na pamięć zewnętrzną ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 21 Lipiec 2017 Wejdź w pliki swojego telefonu. Wejdź do folderu games -> com.mojang -> minecraftWorlds. Tam znajdują się foldery z twoimi światami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
VenomPCPL 26 Napisano 21 Lipiec 2017 Problem jest taki, że on nie ma tego folderu. Edit: Pisał mi na pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 21 Lipiec 2017 2 minuty temu, VenomPCPL napisał: Pisał mi na pw weźcie rozwiązujcie problemy w temacie Android czy iOS? Kupiłeś czy spiraciłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LagGuy 0 Napisano 21 Lipiec 2017 Android, MCPE spiracony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 21 Lipiec 2017 Nie widzę nigdzie w internecie informacji na temat tego gdzie się zapisują savy na cracku ._. Spróbuj poszukać na własną rękę lub zapytaj autora cracka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LagGuy 0 Napisano 21 Lipiec 2017 (edytowane) Wszedłem w opcje mcpe i zaznaczyłem zapisywanie światów w pamięci zewnętrznej i pojawił się folder games/com.mojang/minecraftWorlds lecz pusty Edytowane 21 Lipiec 2017 przez LagGuy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 21 Lipiec 2017 Spróbuj może wejść w na swój świat, odczekaj chwilę po czym wyjdź i sprawdź czy się tam nie pojawił folder. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LagGuy 0 Napisano 21 Lipiec 2017 Po tej zmianie w opcjach po której pojawiły się foldery włączyłem jeszcze raz mcpe i świata już nie było. Wiec chyba dam już sobie z tym spokój. Dziękuję za to że chcieliście mi pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 21 Lipiec 2017 Jaki smutek :c Temat w takim razie archiwizuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nicku 65 Napisano 21 Lipiec 2017 ** Wiadomość wygenerowana automatycznie ** Temat został przeniesiony do archiwum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach