Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez adupl21
      Witam, szukam grupy 3-4 do tworzenia serwera typu survival/freebuild. Na początek myślę o 30-50 slotach, jeśli uda się rozwinąć serwer oczywiście będziemy powiększać liczbę slotów. Dodam że posiadałem jakieś 2 lata temu kilka serwerów cieszących się dosyć dużą popularnością, niedawno wróciłem do Minecraft'a dlatego muszę sobie cześć rzeczy przypomnieć. Chętni pisać pw

Wymagania: 
      najlepiej 15+
      discord
      sprawne mikro
      znajomość pluginów itp
    • Przez adupl21
      Witam, poszukuje ok.10 osób na nowo stworzony przeze mnie serwer survival typu dobrze znana Kwadratowa Masakra czy dalej aktualna Ferajna. Szukam w miarę ogarniętych osób najlepiej 14+ z discordem. Chętni pisać priv
    • Przez Ciaston
      Witam. 
      Mam pewien problem z teamspeakiem oraz minecraftem. Otóż chodzi o to, że gram z kolegą w minecrafta na trybie pełnoekranowym i rozmawiam z nim na teamspeaku i kiedy jestem na zewnątrz to wszystko jest ok. Ale kiedy schodzę do kopalni to nagle przestaje mnie słychać, tak jagby mikrofon nie działał, ale kiedy zmieniam na tryb gry w oknie to nagle mnie słyszy. Nie wiem co z tym prosić, proszę o pomoc.
    • Przez Kozaczekk
      Witam .
      Mam pytanie dotyczące pluginu Authme. Jak zrobić aby gracz jak się loguje miał puste Eq ? A po zalogowaniu miał swoje itemy.  A i jeszcze pytanko . Jak ustawić Lobby ? Jakis Inny plugin Potrzebny ? 

• Przez Kozaczekk
      Witam mam problem na serwerze . Jeśli się bije z graczem który ma na mieczu Zaklety Ogien to i się pale nie daje mi to obrażenia ... ( Nie mam zadnych mikstur ) . Co zrobić ? Czy to jest przez jakiś plugin ?
  • Dodaj nową pozycję...