Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
HayQ

Poszukuje Technika

Rekomendowane odpowiedzi

HayQ    0

Witaj, skoro wszedłeś/aś w ten temat zapewne poszukujesz sieci której możesz pomóc.

Z tej strony HeadAdmin sieci BlackSide.pl i poszukuje osoby, która będzie odpowiedzalna za techniczne sprawy serwera.

Nic za darmo, za dobrą robote odwdzięczymy się solidną zapłatą (dokładną kwote podam na PW zainteresowanym współpracą). Pod serwer mamy zakupionego dedyka na Twoje możliwości. Jeżeli jesteś dobry w pisaniu pluginów, edycji ich oraz konfigurowaniu to posada dla Ciebie! Parametry serwera dedykowanego podaje zainteresowanym na PW. 

Kontakt poza forum: 

Edytowane przez HayQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

Szukasz technika czy programisty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HayQ    0
3 godziny temu, Jqmey napisał:

Szukasz technika czy programisty?

Osoby odpowiedzialnej za techniczne sprawy serwera, wiec raczej technika ;). Przy okazji najlepiej, aby dobrze orientowal sie w edycji, pisaniu oraz konfiguracji pluginów. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość
1 godzinę temu, HayQ napisał:

Osoby odpowiedzialnej za techniczne sprawy serwera, wiec raczej technika ;). Przy okazji najlepiej, aby dobrze orientowal sie w edycji, pisaniu oraz konfiguracji pluginów. 

Warto podkreślić, że wymagasz umiejętności pisania i edycji pluginów w temacie. Nie każdy technik potrafi programować pluginy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HayQ    0
9 godzin temu, Jqmey napisał:

Warto podkreślić, że wymagasz umiejętności pisania i edycji pluginów w temacie. Nie każdy technik potrafi programować pluginy.

Nie wymagam, napisalem, ze najlepiej aby sprawnie sie poruszal w edycji oraz pisaniu pluginow. Zadaniem technika jest raczej zrobic wyznaczony przeze mnie tryb i w pozniejszych etapach, gdy wystapi błąd potrafił go w czasie zneutralizować. Technik potrafiacy wrzucic z neta gotowe pluginy to nie technik. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VenomPCPL    26

Nie każdy potrafi pisać pluginy/skrypty tym bardziej za darmo bo to może zająć trochę czasu. Technik to osoba która powinna umieć konfigurować pluginy i szybko naprawiać błędy.

Więc to nie prawda, że technik który umie wrzucać pluginy z Internetu to nie technik. Takie jest moje zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość
2 godziny temu, HayQ napisał:

Nie wymagam, napisalem, ze najlepiej aby sprawnie sie poruszal w edycji oraz pisaniu pluginow. Zadaniem technika jest raczej zrobic wyznaczony przeze mnie tryb i w pozniejszych etapach, gdy wystapi błąd potrafił go w czasie zneutralizować. Technik potrafiacy wrzucic z neta gotowe pluginy to nie technik. 

Najwyraźniej pomyliły ci się definicje, do zadań technika należy właśnie skonfigurowanie maszyny, instalacja oprogramowania serwera, skonfigurowanie go oraz instalacja gotowych pluginów i konfiguracja ich, a nie napisanie swoich własnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HayQ    0
4 godziny temu, Jqmey napisał:

Najwyraźniej pomyliły ci się definicje, do zadań technika należy właśnie skonfigurowanie maszyny, instalacja oprogramowania serwera, skonfigurowanie go oraz instalacja gotowych pluginów i konfiguracja ich, a nie napisanie swoich własnych.

Nie rozumiem po co wytykasz drobiazgi. Nie jestes zainteresowany ? To nie nabijaj postow w tym temacie. Napisalem wyraznie chyba. Poszukuje osoby odpowiedzialnej za calkowite ogarniecie serwera, a osoba sprawnie poruszajaca sie w edycji oraz pisaniu pluginow zapewne nada sie lepiej od osoby w tym zielonej. Jezeli jestes zainteresowany zapraszam na PW. Jezeli nie odpuść sobie jak wyżej napisałem nabijania postów na wytykanie drobiazgów. 

Edytowane przez HayQ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HayQ    0
5 godzin temu, VenomPCPL napisał:

Nie każdy potrafi pisać pluginy/skrypty tym bardziej za darmo bo to może zająć trochę czasu. Technik to osoba która powinna umieć konfigurować pluginy i szybko naprawiać błędy.

Więc to nie prawda, że technik który umie wrzucać pluginy z Internetu to nie technik. Takie jest moje zdanie.

Napisalem również chyba wyraźnie, że za dobrą robote czeka porządna wypłata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VenomPCPL    26
2 godziny temu, HayQ napisał:

Napisalem również chyba wyraźnie, że za dobrą robote czeka porządna wypłata.

W tym poście nie chodziło mi o zapłatę.Tylko o to, ze technik wcale nie musi umieć pisać pluginów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HayQ    0
10 minut temu, VenomPCPL napisał:

W tym poście nie chodziło mi o zapłatę.Tylko o to, ze technik wcale nie musi umieć pisać pluginów.

A ja ze najlepiej by bylo jakby umial je pisac lub konfigurowac oraaz edytowac..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
VenomPCPL    26

to znaczy edytować i konfigurować to jasne ale pisac nie koniecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nicku    65

Dyskusja ta nie ma większego sensu. Venom i Jqmey, już nie czepiajcie się słówek, a jak chcecie rozwijać dalej tą dyskusję to popiszcie sobie w wiadomościach prywatnych :) Ponieważ kontakt jest poza forum, to temat zamykam aby uniknąć zbędnych dyskusji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

** Wiadomość wygenerowana automatycznie **

Temat został przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Andrzejj
      Szukam kogoś kto by mnie "zatrudnił" jako technika na serwerze Minecraft. 

Znajomość pluginów: 9.5/10
      Znajomość komend: 9.5/10
      O mnie: Byłem technikem na 2 serwerach Minecraft. Właściciele byli bardzo zadowoleni. Oferuję pomoc zupełnie za darmo.
    • Przez Mateoci12
      Cześć,
      mamy plan, aby z kilkoma kolegami założyć serwer mega drop, ale poszukujemy osoby (lub osób), która byłaby odpowiedzialna za sprawy techniczne serwera, konfigurację, pluginy.
      Oferujemy płatność PSC, szczegóły do ustalenia.
      Jeżeli jesteś zainteresowany, pisz na PW!
    • Przez SupportBoy
      Wiek 20
      5-7 wolnego czasu.
      oferty tu poproszę 
      Pozdrawiam
    • Przez filip .klimas
      Szukam technika na serwer minecraft
      Wymagania: Min.13 lat, ogarniać pluginy
      Najlepiej jakby ogarniał pluginy na serwer SkyBlock

• Przez waid
      Witam,
      poszukuje technika potrafiącego używać worldedita oraz worldguarda, która mogła by wytłumaczyć mi jak stawiać cuboidy oraz konfigurowanie serwera. 
      Nie ma tu dużo pracy w większości chodzi mi o cuboidy bo wszystkie poradniki w sieci spaliły na panewce...
      Serwer jest postawiony na craftserve. Ranga w zależności od umiejętności na dany okres czasu, mile widziana pomoc tylko na tą chwilę.
      Serwer ma whiteliste wiec osoby które chciałyby pomóc niech napiszą tu swoje nicki, oczywiście wymagany jest kontakt na teamspeaku3...
  • Dodaj nową pozycję...