Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez StudioAlberia
      Pierwsza budowla, której zrzut wrzucam tutaj. Pozdrawiam.
    • Przez kaplok
      Oto mój nowy domek 8x8 (No, prawie bo z jednej strony jest plus 1 kratka na balkon). Starałem się uczynić go nowoczesnym, oceńcie jak mi wyszło.

Jako że w
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      Plik .nbt:
    • Przez EvilBadNaughty2
      UWAGA!   Jako członek grupy Cubic Architect, mam zaszyt zaprosić was na film naszej twórczości. Jest to TimeLaps (czyli budowanie w przyśpieszonym tempie). Jest to nasz pierwszy film, ale śmiało mogę powiedzieć że został stworzony na najwyższym poziomie... zresztą sami zobaczcie. Budowanie w Minecraft jest naszym hobby, robimy to dla własnej przyjemności, ale chcieli byśmy się nią z wami podzielić. Zdecydowaliśmy się na otworzenie tego typu kanału , ponieważ na Polskiej scenie YouTube jest ich mało, a w szczególności tych dobrych. Jak na razie mamy sporo pomysłów i kilka naprawdę fajnych projektów. Jednym z nich jest np. autorska mapa adventure. Zapraszam do oglądania, oraz subskrybowania kanału, gdyż filmy będą pojawiać się coraz częściej.   LINK DO FILMU >>> Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
            //Przypominam o komentowaniu, lubię krytykę, ale słowa motywacji też są mile widziane 
    • Przez Free_Play
      poprosiłem moderatora aby usuną mnie z celi.Po parunastu minutach znalazłem inną ale niemoge jej kupic ani żadnej innej pisze że mam osiągnięty limit cel.w starej budowac też nie moge cela 169 2 piętro tabliczka jest że na sprzedarz ale jak ją zniszcze to pojawia sie że cela wynajęta na +41dni. Niewiem czy mam czekac aż czas sam upłynie czy jakoś da się ją dobrze usunąć.

Liczę na pomoc :)
    • Przez Kaabed
      Hiho!

Przedstawiam Wam moj bardzo stary projekt ktory spelnil juz na samym poczatu kluczowa role w zdobyciu pierwszych 200 widzow :)

Robiony BARDZO dawno temu...Mysle ze wyszlo calkiem OK, pare rzeczy bym tutaj na chwile obecna zmienil ale nie bede niszczyl "wspomnien". :P

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vmE7Nj4DDPY[/media]

Download na PMC:

3majcie sie i do nastepnej budowli :P

• Dodaj nową pozycję...