Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Adrian Barczak

Jak dodać paczkę modów do minecraft?

Pytanie

Witam, ostatnio pobrałem paczkę modów resonant rise mainline (wersja mc 1.7.10) i porzebuje pomocy przy jego zainstalowaniu. Mam minecraft Launchera non premium. oczywiście wiem że jest on dostępny w ATLauncherze ale udało mi się go znaleźć na internecie. proszę o szybką odpowiedź, z góry dzięki! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Asaznanie    0

Wiesz. Potrzebujesz ''Minecraft  Forge'' na wersje 1.7.10. Pobierzesz go z tej strony: 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Następnie instalujesz go. Potem naciskasz ''tą flage Windowsa między Cirlt a Alt'' Oraz''R'' (razem). Wyskoczy ci take okienko w lewym dolnym rogu, wpisujesz tam  %appdata% 

I zatwierdzasz. Otworzy ci się taki folder, szukasz tam folderu o nazwie  .minecraft   Wchodzisz w niego i tworzysz tam folder o nazwie   mods    I tam wrzucasz wszystkie mody na tą wersje. Następnie wszystko zamykasz i otwierasz minecraft. I TU UWAGA JESZCZE Z POZYCJI LAUCHERA podczas wyboru profilu wybierz ten z forge. (poznasz go po specyficznej nazwie) Po włączeniu będzie takie kowadełko i pasek ładowania. Jeżeli tak to znaczy że działa. A I JASZCZE COŚ (niewiem czy to będzie działać na mienecraft NON PREMIUM) 

Zresztą komu by się chciało tyle męczyć. Po bież sobie Curse i tyle: 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi