Kexan 9 Napisano 30 Sierpień 2011 (edytowane) Witam.Chciałbym zaprezentować moją budowlę pt. Pływalnia "Rekin"Jest ona już ukończona!Zawiera ona basen, szatnie, jacuzzi, zjeżdżalnię wodną, przedsionek, widownię. W planach sklepik i druga zjeżdżalnia wodna.Osoby zaangażowane to głównie ja, ale pomogło kilku modów i blakrul (czy jak tam się nazywał) (miał pomysł na ławki, za co mu dziękuję ) Materiały to: szkło, b. dużo wełny, drewno, brukowiec, schodki z brukowca, b. dużo pół-płytek kamiennych, dużo glowstona, pół-płytki drewniane, skrzynki ,płotki i coś tam chyba jeszcze.Miejsce: obok mojego RekinaA oto zdjęcia:[sZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Zdjęcia się trochę pomieszały, ale mało co zmieniły.Najnowsze zdjęcia!/>http://imageshack.us/g/28/20110904074214.png/Zapraszam do oceniania! Edytowane 4 Wrzesień 2011 przez Kexan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramek13 0 Napisano 30 Sierpień 2011 Słabe... Jestem na nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 31 Sierpień 2011 Widziałem projekt na żywo i nawet nie źle wyglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 31 Sierpień 2011 Mi się podoba pomysł i głównie zjeżdzalnia. Ale myślę że musisz to wszystko zrobić, a potem dopicować bardziej wyglądowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 1 Wrzesień 2011 Niestety cuboid nie chroni przed cofką. Ew przed griffem.Kiedy będziesz na serwerze przedstaw mi to "na żywo", aktualnie wstrzymuje się od głosu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 4 Wrzesień 2011 Odświeżam, ponieważ już ukończyłem budowlę i dodałem nowe zdjęcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 4 Wrzesień 2011 Fakt faktem, te ssy nie dają wyobrażenia jakiego można doznać widząc tą budowlę na żywo.Ładne wykonanie. Zaakceptowane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pfdarky123 0 Napisano 4 Wrzesień 2011 nice. :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach