-
Podobna zawartość
-
Przez KendziorPL
Cześć!
Po blisko 6 latach, powróciłem do gry. Wtedy licealista, teraz już dorosły.
Ostatnio, po pracy, nałogowo gram na singlu i sprawdzam, co też się pozmienieło w tej grze. Chętnie powrócę do gry online.
Pamiętam początki tego serwera, rekrutowany jeszcze przez Rabusia! Pierwsza mapa, pierwsze konstrukcje.
Mod z małym doświadczeniem, teraz pochłonięty pracą na pełen etat w marketingu IT, do tego fotograf, filmowiec, animator.
Ktoś tu jeszcze żyje?
-
Przez Andrzejj
Szukam kogoś kto by mnie "zatrudnił" jako technika na serwerze Minecraft.
Znajomość pluginów: 9.5/10
Znajomość komend: 9.5/10
O mnie: Byłem technikem na 2 serwerach Minecraft. Właściciele byli bardzo zadowoleni. Oferuję pomoc zupełnie za darmo.
-
Przez Mateoci12
Cześć,
mamy plan, aby z kilkoma kolegami założyć serwer mega drop, ale poszukujemy osoby (lub osób), która byłaby odpowiedzialna za sprawy techniczne serwera, konfigurację, pluginy.
Oferujemy płatność PSC, szczegóły do ustalenia.
Jeżeli jesteś zainteresowany, pisz na PW!
-
Przez HayQ
Witaj, skoro wszedłeś/aś w ten temat zapewne poszukujesz sieci której możesz pomóc.
Z tej strony HeadAdmin sieci BlackSide.pl i poszukuje osoby, która będzie odpowiedzalna za techniczne sprawy serwera.
Nic za darmo, za dobrą robote odwdzięczymy się solidną zapłatą (dokładną kwote podam na PW zainteresowanym współpracą). Pod serwer mamy zakupionego dedyka na Twoje możliwości. Jeżeli jesteś dobry w pisaniu pluginów, edycji ich oraz konfigurowaniu to posada dla Ciebie! Parametry serwera dedykowanego podaje zainteresowanym na PW.
Kontakt poza forum:
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-
Przez Play 'n' Enjo
Cześć!
Jak w temacie. Poszukiwani kwadratowi zapaleńcy, którzy lubią urozmaicać dość prosty świat MC! swoimi budowlami.
Wymagania od przyszłych kandydatów:
- Zaangażowanie w powierzone zadania i życie serwera.
- Terminowość.
- Wiek nie ma dla nas większego znaczenia (średnia wieku administracji - 22lata). Jeśli jesteś ogarniętą osobą, która potrafi zaciekawić swoją osobą i swoimi umiejętnościami czekamy na twoje zgłoszenie.
- Doświadczenie w pracy z komendami mile widziane - oferujemy szkolenie w razie niejasności i problemów.
Podania prosimy przesyłać na adres "playnenjo@gmail.com"
W podaniu powinny znaleźć się:
- skrócony życiorys
- historia odgrywanej przez ciebie postaci na serwerze.
Pozdrawiam [Konstruktor]Krzesi.
-