Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Jak w temacie. Poszukiwani kwadratowi zapaleńcy, którzy lubią urozmaicać dość prosty świat MC! swoimi budowlami.

Wymagania od przyszłych kandydatów:

- Zaangażowanie w powierzone zadania i życie serwera.

- Terminowość.

- Wiek nie ma dla nas większego znaczenia (średnia wieku administracji - 22lata). Jeśli jesteś ogarniętą osobą, która potrafi zaciekawić swoją osobą i swoimi umiejętnościami czekamy na twoje  zgłoszenie.

- Doświadczenie w pracy z komendami mile widziane - oferujemy szkolenie w razie niejasności i problemów.

Podania prosimy przesyłać na adres "playnenjo@gmail.com"

W podaniu powinny znaleźć się:

- skrócony życiorys

- historia odgrywanej przez ciebie postaci na serwerze.

Pozdrawiam [Konstruktor]Krzesi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nicku    65

Mogę nawet i podać swój krótki życiorys jak napiszecie tutaj krótki opis serwera :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

** Wiadomość wygenerowana automatycznie **

Temat został przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez StudioAlberia
      Pierwsza budowla, której zrzut wrzucam tutaj. Pozdrawiam.
    • Przez mihal1234
      Witam poszukuję budowniczego do pomocy przy budowie mapki adventure. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę pisać na priv.
    • Przez Kozaczekk
      Witam .
      Mam pytanie dotyczące pluginu Authme. Jak zrobić aby gracz jak się loguje miał puste Eq ? A po zalogowaniu miał swoje itemy.  A i jeszcze pytanko . Jak ustawić Lobby ? Jakis Inny plugin Potrzebny ? 

• Przez Kozaczekk
      Witam mam problem na serwerze . Jeśli się bije z graczem który ma na mieczu Zaklety Ogien to i się pale nie daje mi to obrażenia ... ( Nie mam zadnych mikstur ) . Co zrobić ? Czy to jest przez jakiś plugin ?
    • Przez KendziorPL
      Cześć!
      Po blisko 6 latach, powróciłem do gry. Wtedy licealista, teraz już dorosły.
       Ostatnio, po pracy, nałogowo gram na singlu i sprawdzam, co też się pozmienieło w tej grze. Chętnie powrócę do gry online.
      Pamiętam początki tego serwera, rekrutowany jeszcze przez Rabusia! Pierwsza mapa, pierwsze konstrukcje.
      Mod z małym doświadczeniem, teraz pochłonięty pracą na pełen etat w marketingu IT, do tego fotograf, filmowiec, animator.

Ktoś tu jeszcze żyje?
  • Dodaj nową pozycję...