Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • ×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Podobna zawartość

• Przez StudioAlberia
      Pierwsza budowla, której zrzut wrzucam tutaj. Pozdrawiam.
    • Przez mihal1234
      Witam poszukuję budowniczego do pomocy przy budowie mapki adventure. Jeśli jest ktoś zainteresowany proszę pisać na priv.
    • Przez Kozaczekk
      Witam .
      Mam pytanie dotyczące pluginu Authme. Jak zrobić aby gracz jak się loguje miał puste Eq ? A po zalogowaniu miał swoje itemy.  A i jeszcze pytanko . Jak ustawić Lobby ? Jakis Inny plugin Potrzebny ? 

• Przez Kozaczekk
      Witam mam problem na serwerze . Jeśli się bije z graczem który ma na mieczu Zaklety Ogien to i się pale nie daje mi to obrażenia ... ( Nie mam zadnych mikstur ) . Co zrobić ? Czy to jest przez jakiś plugin ?
    • Przez KendziorPL
      Cześć!
      Po blisko 6 latach, powróciłem do gry. Wtedy licealista, teraz już dorosły.
       Ostatnio, po pracy, nałogowo gram na singlu i sprawdzam, co też się pozmienieło w tej grze. Chętnie powrócę do gry online.
      Pamiętam początki tego serwera, rekrutowany jeszcze przez Rabusia! Pierwsza mapa, pierwsze konstrukcje.
      Mod z małym doświadczeniem, teraz pochłonięty pracą na pełen etat w marketingu IT, do tego fotograf, filmowiec, animator.

Ktoś tu jeszcze żyje?
  • Dodaj nową pozycję...