Dimashio 12 Napisano 30 Sierpień 2011 Witam!!!Poszukuję plugina na serwer bukkit, który doda na serwer questy i klasy postaci. Jeżeli znacie takowy plugin, dajcie linka.Pozdrawiam Dimashio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Rapikol 88 Napisano 30 Sierpień 2011 Witam!!!Szukam osoby która kupi mi Minecraft i wyśle pocztą dyskietke z tą grąAle tak na poważnie - wszystko na serwer bukkit znajdziesz na oficjalnej stronie bukkit'a, ciężko poszukać? Ja wpisałem w google "Bukkit quests" i odrazu znalazło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Dimashio 12 Napisano 30 Sierpień 2011 Wiem że znalazło, chodzi mi o to, że tutaj może ktoś ma plugin sprawdzony, tzn. fajnie mu się sprawuje i jest z niego zadowolony Ale plusik leci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość camil92PL Napisano 1 Wrzesień 2011 uquest od questów, a od klas postaci to World Guard. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Dimashio 12 Napisano 2 Wrzesień 2011 Jeszcze apropos RPG. Wiecie może jak ustawić, to, żebym mógł placić NPC (mam Citizens) za naprawę dajmy zbroi walutą serwerową??Pozdrawiam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
0 Gość camil92PL Napisano 5 Wrzesień 2011 NPC, który naprawia narzędzia jest z tego co pamiętam zbugowany nadal między innymi w pobieraniu ilości kasy, przez co na RoleCrafcie został wycofany z użytku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam!!!
Poszukuję plugina na serwer bukkit, który doda na serwer questy i klasy postaci. Jeżeli znacie takowy plugin, dajcie linka.
Pozdrawiam
Dimashio
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi