Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner

Rekomendowane odpowiedzi

Lenny652    0

Witam, szukamy dziewczyny do serii fabularnej w Minecraft'cie. Seria będzie w klimatach Cyberpunka i generalnie podchodząca pod to uniwersum (futurystyczne metropolie, przemoc, korupcja, pieniądze, gangi, itp.) WYMAGANIA: Min. 13 lat, w miarę ogarnięty mikrofon, skype/teamspeak/discord, czas w weekendy. 

Chciałbym, aby seria była jak najprofesjonalniej wykonana i dołożę wszelkich starać by utrzymać jej klimat jak i poziom. Prosiłbym aby chętne osoby podpisywały się pod tym tematem, a administrację mocno przepraszam i prosiłbym o przeniesienie, jeśli napisałem to w złym miejscu :confused: (To mój pierwszy post)

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lenny652    0
2 minuty temu, Lenny652 napisał:

Witam, szukamy dziewczyny do serii fabularnej w Minecraft'cie. Seria będzie w klimatach Cyberpunka i generalnie podchodząca pod to uniwersum (futurystyczne metropolie, przemoc, korupcja, pieniądze, gangi, itp.) WYMAGANIA: Min. 13 lat, w miarę ogarnięty mikrofon, skype/teamspeak/discord, czas w weekendy. 

Chciałbym, aby seria była jak najprofesjonalniej wykonana i dołożę wszelkich starać by utrzymać jej klimat jak i poziom. Prosiłbym aby chętne osoby podpisywały się pod tym tematem, a administrację mocno przepraszam i prosiłbym o przeniesienie, jeśli napisałem to w złym miejscu :confused: (To mój pierwszy post)

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

"Kocham to miasto. Z drugiej strony są osoby, które posądzają mnie o masochizm..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nicku    65
4 godziny temu, Lenny652 napisał:

przemoc, korupcja, pieniądze, gangi, itp.

4 godziny temu, Lenny652 napisał:

Min. 13 lat,

:thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lenny652    0

A co to ma wspólnego? To tak samo jakbyś miał zakazać wszystkim ludziom poniżej 18 roku życia grać w gry typu GTA5, Rainbow Six, Battlefield itp. Żeby oddać się w zupełności jakiemuś uniwersum nie trzeba spełniać takich warunków, można coś jedynie w danym wieku źle interpretować. :crazy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nicku    65

Moim subiektywnym zdaniem po prostu w wieku 13 lat po prostu takich tematów nie bierze się na poważnie. Oczywiście to kwestia indywidualna, ale mimo wszystko 13 lat to dopiero gimnazjum, gdzie dopiero nauczysz się, czym w ogóle korupcja jest. Nie do końca też wiem jak chcecie to realizować, bo być może jestem w błędzie i myślę o czymś innym niż wy :P 

W każdym razie życzę powodzenia w szukaniu i realizacji takiej serii!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Lenny652    0

Zależy też z kim się pracuję ;)  Generalnie to dałem taką minimalną stawkę wiekową, żeby nie było potem jakichś 8 letnich dzieci, bo to już rzeczywiście przesada. Aktualnie pracuję z 16-latkiem, a sam niedawno skończyłem 14 i wiem czym jest korupcja, bo jaram się strasznie tymi klimatami i nie wiem czy to może ze mną jest coś nie tak, czy jak :D

I oczywiście bardzo dziękuję, oraz ciepło pozdrawiam :crazy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

** Wiadomość wygenerowana automatycznie **

Temat został przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...