Skocz do zawartości

Pytanie

SOLIDER    0

Kupiłem server na stronie liveserver.pl na 60 zł po 5 dniach ukazał sie komunikat  Wykryto zbyt duże zużycie CPU (najprawdpodobniej w wyniku zawieszenia)

Dzieje sie tak gdy tylko wejdę na server. Server ma 1000 slotów i 2gb ram.

Helpdesk nie odpowiada.

Są terz komunikaty  Wykryto zużycie CPU powyżej 250%!

Dni servera lecą piniądze zapłacone a grać sie nieda

Server sie wyłącza po wejściu na niego

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Nicku    65

Być może przesadziłeś z pluginami? Z slotami także przesadziłeś, 2GB to raczej na 20 slotów, a nie 1000... Musisz poczekać na odpowiedź supportu, a jak tobie nie odpowiada ten host możesz go zawsze zmienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz na pytanie...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie

• Podobna zawartość

• Przez Narfii
      Ktoś ma save'a blowka z serii minecraft hero? Jak tak bardzo proszę o podanie DZIAŁAJĄCEGO linku do pobrania będę bardzo wdzięczny pozdrawiam 😁
    • Przez PiecuJTCNW
      Sprzedam Spawny na serwery Minecraft w super cenach!
      W ofercie posiadam wiele ciekawych projektów!
      Metody płatności: Blik/Przelew/Paypal/Paysafecard
      Po więcej informacji zapraszam na PV!
      Jesteś zainteresowany? Pisz na PV!
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

• Przez Steve'cio
      Witam. Posiadam komputer o specyfikacje:
      - Intel i9 9900k 3.60GHz
      - 16GB RAM
      - Msi Geforce RTX 2080 8GB
      Gram na monitorze o rozdzielczośći WQHD (2560 x 1440)
      Grając w minecraft na różnych wersjach, najczęściej na 1.8 z texturepack czy bez niego, posiadając optifine. Grając na np. Hypixelu potrafi mi spaść FPS do 12 a dokładniej mam np. 156/12. RAM w launcherze oryginalnym ustawiłem RAM na 6GB i nic się nie zmieniło
      Oczywiście bez shaderów tylko z texturepack albo bez texturepack.
      I mi wtedy gra klatkuje. Na monitorze z którego kiedyś korzystałem w rozdzieloczości 1920 x 1080 nie ścinało tak. Jak patrze na wykorzystanie sprzętu jest ono nisko bo do 30% wszystko.
      W innych grach tak nie mam nigdzie, wszystko normalnie płynnie działa, tylko tu tak jest a wykorzystanie sprzętowe jest do 30% (patrzyłem na menedżerze zadań jakie jest wykorzystanie sprzętowe).
      Tak jak mówię korzystam z oryginalnego launchera, i tylko w tej grze to się zdarza w innych grach nie. W 3dmark komputer przechodzi dobrze i wysoko benchmarki. Proszę o pomoc
    • Przez koko889
      Siema,
      wie ktoś jak usunąć te cienie?

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
  • Dodaj nową pozycję...