Skocz do zawartości
AlfaGruisPL

Poszukiwania ekipy do budowy i administrowania serwera PolandCraft

Rekomendowane odpowiedzi

AlfaGruisPL    1

Witam,

wraz z drugim administratorem powstającego serwera PolandCraft, poszukujemy ludzi do budowy oraz późniejszego administrowania serwera.  Teraz kilka słów o serwerze: budujemy serwer SkyBlock na modach, w którym gracze mają do wykonania questy oparte na modzie Hardcore Questing Mode (HQM). Serwer powstaje na wersji 1.7.10.

Poszukujemy określone osoby takie jak:

-Budowniczy (3-4 osoby)

-Twórca drzewa questów (1 osoba)

-Helper (2 osoby)

-moderator (2 osoby)

Wymagania:

-Wiek- Najlepiej 16+ (lecz w przypadku budowniczych i twórcy questów bardziej będę zwracał uwagę na umiejętności)

-Kultura osobista

-Umiejętności w konkretnej dziedzinie

Informacje osoby ubiegającej się o stanowisko:

-Stanowisko:

-Imię:

-doświadczenie, umiejętności;

-Czy posiadasz minecraft Premium:

-(Budowniczy)-Przykład pracy:

-Helper/moderator-Twoje wady i zalety:

-Dlaczego ja:

Osoby, które spełnią podstawowe wymagania, zostaną zaproszenie przeze mnie na rozmowę (na ts3 {IP serwera podam już konkretnym osobom}) w tym poście lub w wiadomości prywatnej. ZAPRASZAM DO ZGŁASZANIA SIĘ!!!!!

Zadaniem budowniczych będzie budowa spawnu serwera itp.

W zamian za pomoc przy budowie serwera oferujemy rangi i inne przywileje na serwerze.

• Lubię to! 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bogdanek    0
Napisano (edytowane)

Witam jestem mikolaj stanowisko budowniczy mam lat11 mc non premium lubie budować i bardzo chcę tę pracę maże o tym Dlaczego ja niewiem lubie budować.mail mikolaj.kania2006@onet.pl

Moj ts3 minecraft.pl

PS nick Bogdanek 

Edytowane przez Bogdanek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nikewray    0

Cześć mam na imię Mateusz

Stanowisko: Moderator,Budowniczy

Obsługa Minecraft: Non Premium

Nick : Evonik

email:mojababcia525@gmail.com

Lubię budować i znam dużo pluginów i komend .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
OrajBalkon    2
Dnia 20.02.2017 o 17:59, Bogdanek napisał:

Witam jestem mikolaj stanowisko budowniczy mam lat11 mc non premium lubie budować i bardzo chcę tę pracę maże o tym Dlaczego ja niewiem lubie budować.mail mikolaj.kania2006@onet.pl

Moj ts3 minecraft.pl

PS nick Bogdanek 

Twoja ortografia strasznie dużo mówi. Nie wiem jak z osobą prowadzącą ten serwer, ale ja bym go nie przyjęła między innymi przez ortografię, wiek i kulturę. Albo tutaj, " Dlaczego ja niewiem lubie budować". Nie jest według wzoru podania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc tak:

-Budowniczy lub moderator

-16,5 (w listopadzie 17)

-Wiktoria

-gram w mc od wydania wersji 1.4.0, trochę buduję, byłam adminką w trollcraftcie (odeszłam z braku czasu)

-mam mc premium

-jako budowniczy:mam drobne portfolio na imgur. W razie czego mogę podesłać album

-jako moderator: gram praktycznie codziennie od 18-21, mam tsa i skypa, znam zasady ortografii (no nie tej aż bardzo wygórowanej ale takiej użytkowej) jestem obeznana w podatawowych komendach serwerowych a dodatkowych mogę się nauczyć. Wady? Jestem papla. Potafię się rozgadać niemiłosiernie. Nie zawsze jestem dostępna w zgóry ustalonych godzinach np. Na zebrania teamu czy coś.

-Dlaczego ja? A czy to nie oczywiste? Hehe chyba nie ;) Mam dobre poczucie humoru, trochę doświadczenia i lubię świetną zabawę :) +mam kanał na yt więc jakby była potrzebna promocja servera to mogę trochę pomóc. No i mam ładny skin :) Trzeba isę prezentować. Nie jestem konflitowa :)

No to tyle... tak tyle... czekam na odpowiedź :)

Ps. Uczę się po malu WE jakby co

Edytowane przez Wiktoria Wojtyczka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-Stanowisko:Helper

-Imię:Mateusz

-doświadczenie, umiejętności; Znam komendy z essentiala umiem sprawdzać graczy z cheatami.Byłem helperem na 4 serwerach na 1 adminem

-Czy posiadasz minecraft Premium:Nie (Miałem ale ktoś mi się włamał do konta)

-Helper/moderator-Twoje wady i zalety:Mam bardzo dużo wolnego czasu.Nie będzie takiej sytuacji że ktoś będzie mi kazał wyłączać kompa.Jestem uczciwy i miły.Umiem sprawdzać graczy.Jeśli chodzi o wady to mały wiek ale za to jestem bardzo dojrzały

-Dlaczego ja:Mam dużo wolnego czasu.znam komendy z essentiala.Byłem już helperem ma 4 serwerach.Znam się na komendach nie tylko z essentiala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KotBlack    3

Stanowisko: Moderator

-Imię: Mateusz

-doświadczenie, umiejętności; Banowanie, mutowanie, komendy. Doświadczenie - Gra w mc, Tworzenie rang, komendowanie.

-Czy posiadasz minecraft Premium: Tak posiadam

-Helper/moderator-Twoje wady i zalety: 1 wada - Brak umiejętności Sprawdzania.

-Dlaczego ja: CHce zosta,ć Moderatorem ponieważ, Moge popilnować serwera i mutować, banować itp. \

Dzięki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość
Dnia ‎12‎.‎06‎.‎2017 o 16:26, KotBlack napisał:

Stanowisko: Moderator

-Imię: Mateusz

-doświadczenie, umiejętności; Banowanie, mutowanie, komendy. Doświadczenie - Gra w mc, Tworzenie rang, komendowanie.

-Czy posiadasz minecraft Premium: Tak posiadam

-Helper/moderator-Twoje wady i zalety: 1 wada - Brak umiejętności Sprawdzania.

-Dlaczego ja: CHce zosta,ć Moderatorem ponieważ, Moge popilnować serwera i mutować, banować itp. \

Dzięki!

Jeśli w temacie jest napisane, że szukają osób 16+, a masz 11 lat to nie wysyłaj podania, bo i tak masz 0% szans na przyjęcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Asaznanie    0

Stanowisko: Budowniczy (Wykończeniowy)                                                 Kontakt: mikola@onet.com.pl    tel: 781 321 440 

Imię: Mikolaj

Doświadczenie i umiejętności: Znam komendy wanda i w miarę się nim posługuję ale tylko w wielkich projektach. Bezproblemowo posługuję się blokami komend i blokami struktur.

Zna w stopniu zaawansowanym mechanizmy redstonowe. np: (windy, sklepy oparte na komend blokach)

Posiadam Minecraft Premium

Przykład pracy: Tu jest problem, Wielkie projekty budowałem na małoznacznych serverach i tam poszły w zapomnienie. Zresztą wszystkie olbrzymie projekty były tworzone w 2-3 osoby. Więc nie tylko moje ręce to tworzyły. A takie niezwykłe i skończone co zostały to znowu na survivalu. Ale ogolęm z pod moich rąk wyszły całe miasta.

Wady i zalety: Świetnie sprawdzam się jako dowodzący grupą. Wszystko, zawsze mam posegregowane i zaplanowane, dla każdego zawszę znajdę zajęcie na miarę jego możliwości i wiem gdzie jest moje miejsce. A wady... Mam pracę dlatego jestem tylko od 20:00. Niecierpię typowych ludzi. Czasami jestem niesłowny. I mogę ni stąt i z owąt, zniknć. Dosłownie. Potrzebuję do szybkiej pracy osoby która ma wanda w małym palcu. (Jest prościej)

Dlaczego ja? Ponieważ mam doświadczenie w twórczości w minecraft aż 7lat. Długie godziny praktyk na wielu innych serverach od versji 1.2.1 do dzisiejszej. Poprostu jestem starszym budowniczym z wieloletnim doświadczeniem. Znam wiele olbrzymich projektów wielu osób, jako podróżnik poznałem je co do kratki więc wiem jakie rozwiązania i budowle nie zostały jeszcze wykorzystane. Zawszę staram się być oryginalny. Na wielu innych serverach działałem jako: Budowniczy, Moderator, Mechanizator, Administrator.

Z wyrazami szacunku        Mikolaj W*******

Edytowane przez Asaznanie
Zapomniałem dodać kotakty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

** Wiadomość wygenerowana automatycznie **

Temat został przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez _Max_
      Poszukuje administracji na serwer Survival Games
      Ranga: ChatMod (po zdanym okresie próbnym - helper) 
      Informacje o serwerze:
      Serwer survival games z pobocznym trybem survival 1.21 (vanillla). 2 edycje za sobą. 
      Oczekuje: 
      Aktywność na serwerze mc 
      Aktywność na discord
      Konto discord
      14+ 
      Mikrofon ( do drugeigo etapu)

Chętni zapraszam na discord: deadman712
    • Przez Froster
      Poszukiwany Administrator na Serwer Minecraft!
      Szukamy doświadczonego administratora do zarządzania serwerem Minecraft na paczce ATM9 (All the Mods 9) z modyfikacjami oraz pluginami. Jeśli masz wiedzę na temat zarządzania serwerami Minecraft, pasję do gry oraz umiejętność pracy w zespole, ta oferta jest dla Ciebie!
      Wymagania:
      Doświadczenie w administracji serwerów Minecraft (mile widziane na paczkach modów).
      Znajomość paczki ATM9 oraz najnowszych wersji Minecrafta.
      Umiejętność konfiguracji i zarządzania pluginami oraz modami.
      Dyspozycyjność i gotowość do rozwiązywania problemów na bieżąco.
      Komunikatywność i umiejętność współpracy z graczami.
      Oferujemy:
      Przyjazną atmosferę i zgrany zespół.
      Możliwość rozwijania serwera i wprowadzania własnych pomysłów.
      Wynagrodzenie w postaci bonusów w grze oraz realnych nagród.
      Jeśli jesteś zainteresowany i spełniasz powyższe wymagania, skontaktuj się z nami przez Discord:
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      . Dołącz do naszego serwera i pomóż nam stworzyć wyjątkowe miejsce dla graczy!
    • Przez RenderCraft
    • Przez Umbreon97
      Witam,

Serwer WorldofMagic.pl poszukuje osoby odpowiedzialnej za reklamę serwera. Jesteśmy w stanie zaoferować pieniądze za ilość ludzi zebranych z reklam.

Jak my to widzimy: ty wbijasz głosy, tworzysz reklamy na forach oraz dodajesz różnego rodzaju reklamy w internecie, dla bardzo chętnych mamy do dyspozycji tiktoka YouTube oraz Facebook. Tak naprawdę, jak nas zareklamujesz zależy od ciebie.

Rozliczamy się od faktycznej ilości ludzi, którzy weszli na serwer w danym miesiącu.

Na początku to będzie około 20/40 zł, ale jeśli rozwiniesz reklamy tak by na serwerze było sporo graczy to kto wie, do jakiej sumy możesz dojść.

Zapraszamy na nasz discord:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

• Przez WhiteTigereq
      Witam,
      szukam budowniczych do ekipy na serwer!
      Kogoś kreatywnego i w miarę dostępnego czasowo, wiek min: 15 lat. Zaangażowanie w pracę. Za większe projekty mogę płacić, ale nie miliony od razu zakreślam z góry. Można się dogadać.
      Proszę o swoje jakieś przykładowe projekty.
      Pisać można tutaj lub na DC: whitetigereq
  • Dodaj nową pozycję...