Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
monika19

[Solved]CRASH MINECRAFT

Pytanie

monika19    0

Witajcie..piszę bo mam mega problem, mam Minecrafta oryginalnego kupionego ze stronki, grałam sobie normalnie było okey ale z chłopakiem postanowiliśmy założyć własny serwer, założył za pomocą  plików ze strony minecraft i hamachi. Gralismy na paczce modów MandziakowyPack.  Wszystko działało do momentu aktualizacji sterowników karty graficznej.

Posiadam kartę Geforce 940MX a chłopak Geforce GTX 960M.
Teraz po uruchomieniu lanchera, i przejściu prze okno logowania, gdy uruchamiam grę wyskakuje błąd. Odinstalowaliśmy paczkę modów i dalej jest to samo. 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Nicku    65

Aktualizacja sterowników karty graficznej powoduje ten problem. Użyj starszych sterowników i polecam nie aktualizować ich w chwili obecnej. Jest to chyba 4 temat w którym to mówię, ale nowe sterowniki NVIDIA crashują grę, dlatego nie zalecamy ich aktualizacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
monika19    0
Dnia 18.02.2017 o 21:04, nicku1 napisał:

Aktualizacja sterowników karty graficznej powoduje ten problem. Użyj starszych sterowników i polecam nie aktualizować ich w chwili obecnej. Jest to chyba 4 temat w którym to mówię, ale nowe sterowniki NVIDIA crashują grę, dlatego nie zalecamy ich aktualizacji.

DZIĘKUJE! POMOGŁO..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Nicku    65
Problem został rozwiązany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...