ItexMen 0 Napisano 10 Luty 2017 (edytowane) Witaj! To jest moja pierwsza mapka moim zdaniem nawet fajna. Ale bardziej chodzi mi o wasze zdanie. Jak znajdziecie jakieś błędy to piszcie. Zalecana wersja 1.9 Download: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Edytowane 24 Kwiecień 2017 przez ItexMen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymek888 1 Napisano 7 Kwiecień 2017 sprawdze czk odpalam MC ;D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrosz 1 Napisano 24 Kwiecień 2017 Fajna mapka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheGosiaAi 0 Napisano 9 Sierpień 2017 (edytowane) Mega mapka. Tylko trochę w quizie za szybko znikały pierwsze pytania, ale tak to wszystko ok I Polecam abyś zrobił więcej takich i mi przesłał tutaj link u mnie w odpowiedzi bądz w wiadomości . Dzięki Edytowane 9 Sierpień 2017 przez TheGosiaAi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach