ozi3429 0 Napisano 5 Luty 2017 Cześć, mam na imię Oskar, mam 14 lat. W minecrafta gram już +/- 5 lat, z dwuletnią przerwą. Chętnie pomógłbym komuś w rozbudowie serwera, umiem budować, lecz średnio znam się na komendach, jeżeli będzie potrzeba to się ich nauczę. Chwilowo nie mam dostępu do TS, gdyż mikro mi padło, ale za niedługo kupuję nowy komputer wraz z całym wyposażeniem, więc nie będzie to sprawiało problemu. Kontakt: email: ozisilverv@gmail.com GG:45767623, można też pisać w temacie. Pozdro ;d. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzybkiLukasz 0 Napisano 5 Luty 2017 Jestem chętny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozi3429 0 Napisano 5 Luty 2017 16 minut temu, SzybkiLukasz napisał: Jestem chętny Czytaj do końca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzybkiLukasz 0 Napisano 5 Luty 2017 jakie ip podaj to się jakoś dogadamy bo ja mam ts3 ale ty z mikro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozi3429 0 Napisano 5 Luty 2017 Teraz, SzybkiLukasz napisał: jakie ip podaj to się jakoś dogadamy bo ja mam ts3 ale ty z mikro JA SZUKAM SERWERA, NA KTÓRYM BĘDĘ MÓGŁ BUDOWAĆ, ROZUMIESZ? O TO CI CHODZI? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzybkiLukasz 0 Napisano 5 Luty 2017 albo poprostu wbij an ts i ty będziesz pisał a ja gadał ok? ts.jasmc.pl mój nick lukaszpl04 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzybkiLukasz 0 Napisano 5 Luty 2017 ok ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reio 3 Napisano 12 Luty 2017 zapraszamy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Lipiec 2017 ** Wiadomość wygenerowana automatycznie ** Temat został przeniesiony do archiwum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach