Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Domik

Problem z serwerami Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Domik    0

Cześć, 

chcialbym rozpocząć dyskusje na temat dzisiejszych serwerów minecraft.

Chodzi mi dokladniej o to ze jest wszedzie pelno Hardcorow/megadropow i innych tego typu serwerow a nie ma zadnych gdzie jest drop z rud. Wszedzie jest ten głupi drop z stone. Wiec teraz pytanie czy tylko mi brakuje zwyczajnych serwerów  survival gildie ? ( nie chodzi mi o serwery vanilla tylko takie co mają zwyczajne pluginy) Bo czy nie o to chodzi w tej grze by zdobywac itemy powoli a nie godzinami(Chodzi o hardcory) lub sekundami (megadrop) tylko sredniawo? Czy tylko mnie to boli czy tez to czujecie?

Z góry przepraszam za złą gramatyke/ortografie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nicku    65
Teraz, Domik napisał:

Z góry przepraszam za złą gramatyke/ortografie.

Polecam słownik ;)

Co do tematu to ciekawy jestem jak to będzie wyglądać w przyszłości. Jak wiadomo skkf wrócił do robienia odcinków w Minecraft. YouTuberzy tacy jak dealereq czy roxmb rosną również w siłę. Znam pewne serwery o których mówisz, jednak z przyczyn wiadomych nie będę robił im reklamy. Jednak obecny stan rzeczy również mnie boli, dlatego wolę pracować nad własnym serwerem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Domik    0
30 minut temu, nicku1 napisał:

Co do tematu to ciekawy jestem jak to będzie wyglądać w przyszłości. Jak wiadomo skkf wrócił do robienia odcinków w Minecraft. YouTuberzy tacy jak dealereq czy roxmb rosną również w siłę. Znam pewne serwery o których mówisz, jednak z przyczyn wiadomych nie będę robił im reklamy. Jednak obecny stan rzeczy również mnie boli, dlatego wolę pracować nad własnym serwerem.

Mozma wiedziec kiedy bedzie ten serwer?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nicku    65

Prace idą powoli i raczej nie ma konkretnej daty ukończenia tego serwera ;v

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość
2 godziny temu, Szczypior25 napisał:

jeśli chodzi ci o serwer survival to polecam brodaci.net

Teleportacja i P2W to nie survival.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szczypior25    0
Dnia 3.07.2017 o 20:21, Jqmey napisał:

Teleportacja i P2W to nie survival.

Moim zdaniem survival.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kuraky    1

Może i to trochę odkopanie tematu, ale mnie też ten fakt odrobinę wkurza. Teraz gdzie nie spojrzeć to jakieś OP kity, 10 płatnych rang z jeszcze bardziej OP kitami, power po 20 na gracza, drop ze stone, jakieś ekspiarki, kopalnie, warpy, portale na spawnie itd. To jest jakiś dramat... To tylko i wyłącznie zniechęca do grania na takich serwerach, czasami szukam sobie po różnych stronach jakichś fajnych serwerów factions-survival, ale wszędzie gdzie wejdę na spawnie jest masa udogodnień w postaci losowego teleportu, enchantingów, ender chestów, i tak można by wymieniać bez końca. To kompletnie psuje frajdę z gry na takim serwerze. Chcesz nazbierać diaxów? A po co ci? Masz milion pincet kitów. Chcesz poszukać portalu do endu? A po co, masz warp. Obecnie większość serwerów factions-"survival" to jakaś parodia, gdzie jedyne co trzyma poziom trudności to fakt, że 90% graczy ma podobne/lepsze eq i że są OP płatne rangi, ale cała zabawa ogranicza się do budowania bazy i bezsensownej walki o nic.

Edytowane przez Kuraky

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość
2 godziny temu, Szczypior25 napisał:

Moim zdaniem survival.

Trudno nazwać survivalem możliwość przeniesienia się w 2 sekundy 5000 kratek i możliwość zakupu całego seta z najlepszymi ulepszeniami za jedyne 4 złote plus VAT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...