Skocz do zawartości
NDmarian

szukam POMOCY!

Rekomendowane odpowiedzi

NDmarian    0

Hej, gram na wersji 1.6.4 ponieważ mam na nią prywatną paczkę modów własny bardzo rozwinięty swiat pokonanego smoka kresu...

Od niedawna znudziły się mi zwykłe żółte lucky blocki i chciałem wgrać inne np. Spiral Lucky block albo astral lucky block.

Niestety nie znalazłem żadnych tego typu lucky blocków na wersje 1.6.4 !

Pomocy! Znacie jakies Lucky Block podobne do np. Pink lucky block lub astral lucky block?!?!?!

Podajcie nazwę! Przypominam że te lucky blocki muszą być na wersję 1.6.4!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
staswalle    0

Wiesz że te lucky blocki niczym się nie różnią tak? tylko wyglądem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
NDmarian    0
2 godziny temu, staswalle napisał:

Wiesz że te lucky blocki niczym się nie różnią tak? tylko wyglądem.

hehe ty jestes geniusz nie??? Że niby astral lucky block ma taki sam drop jak zwykły lucky block? Osmieszyłes się :thumbsdown:. Zobacz na YouTubie jakie dropy ma np. Astral lucky block albo spiral lucky block...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez SloudPL
      Dzień dobry,
      Szukam betatesterów do sprawdzenia stabilności serwera oraz przetestowania kilku funkcji.
    • Przez Foxiu
      Siema , poszukuję osoby do projektu serwera pvp. Serwer jest w ostatniej fazie jeśli chodzi o stronę techniczną . Potrzebna mi pomoc w testach oraz poprawie błędów . Osoby chętne proszę pisać na moim DC : Foxiu#8362
    • Przez xrojox12
      Witam potrzebuję budowniczego do serwera minecraft, który pomoże nam stworzyć niesamowite budowlę na niesamowitych światach, które potrzebujemy do trybu survival z fabułą i mocnymi bossami. 
      Czego oczekujemy? 
      - Doświadczenie - potrzebujemy człowieka, który poradzi sobie z każdym postawionym przed nim zadaniem!
      - Czas - Nie chcemy aby nasz budowniczy robił coś raz na 3 miesiące czy raz na 1 miesiąc chcemy takiego, który bez problemu zorganizuje czas np. codziennie ale po trochu!
      - Chęci - Nie chcemy takich, którzy nie mają chęci i budują byleby skończyć chcemy, aby wszystko było dopracowane
      - Za darmo - Aktualnie nie jesteśmy w stanie zapewnić finansów (Może  się to w przyszłości zmienić) 
      - Wiek  min. 17 lat max 20 lat - Chcemy dojrzałych i chętnych do stworzenia czegoś niesamowitego w świecie minecraft!
      Jeżeli spełniasz te warunki śmiało i chcesz stworzyć coś niesamowitego napisz na mojego discorda! xrojox12#7651 
    • Przez _33k
      Szukam osób do zrobienia wspólnego projektu. Poszukuję Technika/programistę, który napisze nam pluginy oraz stworzy serwer. Właściciela, który będzie zarządzał serwerem tzn. Będzie sponsorowała serwer - w dużym skrócie. Poszukuję również  Budowniczych oraz Grafików różnej maści. Ewentualnie dołączę do istniejącego projektu. _3k#8364
  • Dodaj nową pozycję...