Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Yukinon

SpaceCraft [1.7.2] Gildie & Freebuild

Rekomendowane odpowiedzi

Yukinon    0

Witam, z tej strony Yukino.
Dziś chciałabym zaprezentować wam serwer
,który zostanie otwarty 6 stycznia.Posiada on nazwę SpaceCraft i jest na wersje 1.7.2

Jeśli chodzi o tryby z pośród dostępnych to możemy znaleźć tam:
-freebuild

-gildie
Każdy gracz z pewnością znajdzie tam coś dla siebie, i miło spędzi czas. Na serwerze panuję miła atmosfera, a administracja w razie problemów chętnie ci pomoże.
Jeśli chodzi o spawn, to jest on zbudowany w stylu "Wyspy na Bahamach". Wierzymy, że wiekszości graczy przypadnie on do gustu.
Serwer dysponuję także dużą ilością wszelkiego rodzaju rozrywek m.in. arena pvp, czy parkoury.Myślę, iż to serwer warty uwagi c: 

Informacje:
IP: mcspacecraftsrv.top

Data wystartowania: Dzisiaj, czyli 06.01.2017 o godz. 12:00
Strona serwera:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Edytowane przez Yukinon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Yukinon    0

Chciałabym jeszcze dodać, iż rekrutacja OFF

Edytowane przez Yukinon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
latajowca    3

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Źródło:

.

Uwagi dotyczące serwera po jego wnikliwym przeanalizowaniu, zwiedzeniu, zapoznaniu się:

1. Brak na

kontaktu z właścicielem.
    W zakładce "Podania" nie odnalazłem maila, gdzie można by się skontaktować drogą mailową. Chcący nawiązania kontaktu jest zmuszony zostać Graczem danego serwera i wypatrywać Administracji.
  2. Nieznajomość strony internetowej przez "Skład", albo inaczej, Zespołu Serwera. Uwaga: Budowniczy _Stitches_, odpowiedział mi na pytanie "Czy Administrator nie szuka może trzeciego budowniczego?" ---> "Nie mamy budowniczych i nie będzie :D". Chyba rozumiecie co chcę przez to powiedzieć. Niewłaściwa osoba na niewłaściwym stanowisku.
  3. B*tch Better Have My Money, Pay Me What You Owe Me. Tłumacząc: Gówniaro lepiej miej moje pieniądze i zapłać mi to, co mi wisisz. Ewidentnie serwer jest nastawiony na zarobek. Za wszystko tam zapłacisz słońce. Kasa, kasa i jeszcze raz kasa.
  4. Czarno to widzę. Na szarym czacie, szare napisy. Tylko "Skład" pisze kolorem zielonym. Czyżby dla podkreślenia hierarchii wartości? Najprawdopodobniej.
  5. Administracja pozostawia wiele do życzenia. Okazuje się, że nie tylko dla mnie Budowniczy _Stitches_ był opryskliwy. Właściciele serwera FalcoPL i Taco powinni rozmówić się z kolegą, bądź też zmienić "Skład".
  6. S k ł a d . Czy tylko mi się to określenie rzuca w oczy? W istocie rzeczy nie zwracamy się do siebie - Ty składowy! Aż smutno mi się zrobiło.
  7. Niewiarygodnie ciekawy pomysł na zrobienie serwera a'la Wyspy na Bahamach. Po raz drugi w życiu widzę tego typu pomysł. Wcześniejsze obserwacje innych serwerów nasuwały mi wnioski, że to w sumie tylko wyspy, nic specjalnego. Sami jednak musielibyście to zobaczyć i ocenić, czy rzeczywiście ktoś był wybitnie zainspirowany tworząc serwer na wyspach z piasku. Być może się mylę i mało w życiu serwerów się naoglądałem.
  8. Tłumów póki co nie ma. Zawsze coś.

Tyle w temacie moi drodzy.

latajowca

Edytowane przez latajowca
życie jest cieżkie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość   
Gość

** Wiadomość wygenerowana automatycznie **

Temat został przeniesiony do archiwum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...