Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
dawid1322

Problem z serwerem hamachi

Pytanie

dawid1322    0

Witam, mój problem polega na tym że stworzyłem sobie serwer minecraft na hamachi żeby pograć z kolegą, za pierwszym razem jak odpaliłem serwer wszystko działało, kiedy go wyłączyłem i włączyłem na drugi dzień wyskakuje mi w logu taki błąd i nie mam pojęcia jak go naprawić.

**** FAILED TO BIND TO PORT!
The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requested address: bind
Perhaps a server is already running on that port?
Stopping server
Stopping server

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
On 24.04.2016, 14:57:48, dawid1322 said:

Witam, mój problem polega na tym że stworzyłem sobie serwer minecraft na hamachi żeby pograć z kolegą, za pierwszym razem jak odpaliłem serwer wszystko działało, kiedy go wyłączyłem i włączyłem na drugi dzień wyskakuje mi w logu taki błąd i nie mam pojęcia jak go naprawić.

**** FAILED TO BIND TO PORT!
The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requested address: bind
Perhaps a server is already running on that port?
Stopping server
Stopping server

To oznacza że serwer jest już uruchomiony na porcie wyłącz program javaw w menadżerze zadań jeśli masz ten program uruchomiony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi