Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
LegoLudek

Osiedle Kanion

Rekomendowane odpowiedzi

LegoLudek    0

1.Nazwa projektu:Osiedle Kanion

2.Opis projektu: Nad wielką przepaścią stoi płyta szkła, na niej będą dzialki, na warpie gracz będzie sie spawnował pod dużym creeperem

3.Osoby zaangażowane: LegoLudek (Ja)

4.Potrzebne materiały: World Edit, mam nadzieję że da radę użyczyć mi go na czas budowy (kidmod), a właściwie zakończenia budowy

5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp): Jako że zacząłem robić projekt bez prośby o pozwolenie (Wybaczcie mi ten grzech, Wielcy Adminowie) i projekt już jest w późnej fazie budowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Whiskas132   
Gość Whiskas132

ja jestem na Nie.

Według mnie to bardzo szpeci teren.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
funLix    5

Jako że każdy ma swoje zdanie to ja podam swoje.

Jedyna rzecz która mi sie tam podoba to płotki pokazujące teren działki.

Jestem na Nie, sory/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość swajner   
Gość swajner

A może jakieś screeny, bo jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić? A jako że widziałem to na żywo, mimo braku uprawnień, powiem, że to nie wygląda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pueblos    3

Mam parę pytań.

Po pierwsze:

Dlaczego robicie podania na forum, i nie czekacie na akceptacje projektu? Tak lekceważące podejście do wydania przez nas opinii na pewno wpłynie negatywnie na końcowy werdykt. Jest mi smutno, że nikt tak na prawdę nie liczy się z tym, czy dany projekt zostanie zaakceptowany czy nie.

Po drugie:

Co to ma być? Robisz osiedle, o którym nikt nie wie, którego nikt nie zaakceptował i na dodatek jest na nim 19 dzialek. Skoro robisz osiedle, które ma pomieścić tak małą liczbę osób, to proponowałbym przyłożyć się bardziej do ogólnego jego wyglądu, dywan z lapis blockow wygląda KOSZMARNIE, szkło nijak się nie komponuje z płotkami, mógłbyś pieprznąć jakąs fajną fontannę, dodać parę rozmaitości, bo na razie to ja nie chciałbym mieszkać na takim osiedlu.

Bardzo m się nie podoba jak użytkownicy traktują dział "projekty". Od teraz jak zobaczę, że ktoś nie liczy się z werdyktem, buduje bez akceptacji na głównej mapie to wywalam całośc bezpowrotnie i bez zadawania pytań i to tym razem mnie nie będzie obchodzić to, ze ktoś się napracował. Proszę was dopełniajcie minimum formalności, bo syfu nie chcemy.

Co do osiedla, póki co jestem na NIE. Popraw albo wywalę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...