Wooshko 1 Napisano 28 Sierpień 2011 Cytat1.Nazwa projektu:Mount Rushmore2.Opis projektu:Będzie to Mount Rushmore, jednak będzie różnić się od oryginału tym, że zamiast twarzy prezydentów USA umieścimy twarze skinów:(od lewej) Pueblos, Rabus_PL, Hayper, Krwawic3.Osoby zaangażowane: Wooshko, Mudys 4.Potrzebne materiały: Wełna każdego koloru(po kilka stacków) Będziemy prosić na bierząco. Będziemy też prosić o kilkuminutowe pozowanie każdego z wyżej wymienionych,lub screena z ich skinem.5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp): 1. Obrazek oryginalnej góry :Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wooshko 1 Napisano 29 Sierpień 2011 mały refresh :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szczurek Toficer Napisano 29 Sierpień 2011 Nie mam tu głosu, ale...Jestem na nie, bo nie ma tam mnie ^^Żart, jak najbardziej na tak, podoba mi się pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 29 Sierpień 2011 nie wiem czemu miała by tam sie znaleźć hayper ale to ciekaw jestem jakby to wygladalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pueblos 3 Napisano 29 Sierpień 2011 Jestem na tak bo jestem tam ja Żart, mógłbyś jako czwarty skin dać swój, jako budowniczego.Z mojej strony zaakceptowane-EDIT-Mógłbyś utrzymać górę w takiej szarej kolorystyce, żeby wyglądało na serio jak wyryte w skale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość swajner Napisano 29 Sierpień 2011 Z pomysłem szarej kolorystyki popieram Pueblosa, mogloby to dac ciekawy efekt. W każdym razie, pomysł fajny. Ale czasem na pomysłach się kończy, ale wierzę w ciebie. To może zrób to na fb PSSłowo pomysł zostało nadużyte, za to przepraszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach