Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Rochu1234

Prośba o odbanowanie rochu1234

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Rochu1234   
Gość Rochu1234

Mój nick na serwerze: rochu1234

Bana dostałem za: Obraze innych 'Graczy'

Ban-Nie znam czasu

Chciałbym dostać unbana gdyz Axins walił na spawnie strzałami.A jak ja cos napisałem że on wali to od razu Evoxs pisał ze to niby ja i mnie przezywał dziecko itp.Jak ja mu odpowiedziałem żeby sie do mnie nie odzywał piz**

to oczywiście od razu dostałem bana.Denerwuje mnie to bo nooby walą strzałami na spawnie.A jak sie cos powie to od razu przezywają ze to niby ty.

Z uszanowaniem rochu1234

---

I jescze bardzo przepraszam szanowną administracje za moje podłe zachowanie na serwerze.Dzisiaj nie dośc ze administracja ukradla mi itemki to jescze strzelają z łuku na spawnie.Bardzo przepraszam was

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mudys    2

Chciałbym sprostować : ja wziąłem itemy z jego skrzyni , oczywiście po uzgodnieniu tego z modem , gdyż zauważyliśmy bardzo dużo diamentowych itemów (jak i samych diamentów) , 2 stacki gold blocków i 3 stacki TNT. Chciałem to wyjaśnić z kimś wyższym rangą , i jeżeli zapadła by taka decyzja oddać itemy , lecz rochu zaczął spawmować na cały czat coś w stylu : " Mudys złodzieju , Oddawaj ITEMY ! " , nie mogłem odrazu zająć się tą sprawą gdyż wtedy było mało kidmodów na serwerze a dużo osób chciało cuboidy. Więc to nie jest tylko ban za przekilnanie , ale za spam. Po 2 napisałem , wyjaśnię sprawę z Adminem i jeżeli uznają że te itemy nie są zcheatowane to oddamy ci je " Lecz nic to nie pomogło i spam trwał dalej. W końcu (poprawcie mnie jeśli się myle ) GreenBlind nie wytrzymał i wlepił bana.

To nie ma na celu obrazy nikogo , tylko wyjaśnienie sytuacji bana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rochu1234   
Gość Rochu1234

Ale ja dostałem bana po tej sytuacji z itemami oddam wam wszystkie moje itemy prosze tylko odbanujcie mnie :(

---

Błagam prosze odbanujcie mnie to najlepszy serwer jaki znalazłem :( Inne są głupie błagam was przepraszam was za moje ochydne zachowanie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...