Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Niedzwiedzpro

Crash na własnym serwerze.

Pytanie

Witam założyłem własny prywatny server na moim komputerze, by móc pograć z moim kumplem. Oboje mamy oryginalnego minecrafta. Serwer stawiam na hamachi. Wczoraj wieczorem graliśmy my normalnie. Dzisiaj koło południa włączam serwer i gdy dołączam do serwera po paru sekundach wyskakuje mi taki oto komunikat, a serwer się wyłącza:

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.

Kiedy przeniosłem plik world i pozwoliłem zrenderować nowy świat. Serwer zaczął działać poprawnie. Kiedy po paru godzinach włączyłem go ponownie pojawił się ten sam błąd. Zaktualizowałem Javę, a serwer 1.9 ściągnąłem wczoraj. Dodawałem do wyjątków w zaporze jak i ją wyłączałem, wyłączałem antywirusa i nie mam już pomysłu minecraft również jest w najnowszej wersji. Posiadam mocny komputer pozwalający mi grać w gry na wysokich jak i ultra wymaganiach, parę miesięcy temu potrailiśmy grać nawet w 5 osób i nie było żadnych lagów więc komputer odpada. Resetowałem komputer również, przeinstalowywałem minecrafta również.

Edytowane przez Niedzwiedzpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Doszedłem to tego poradnika wcześniej, ale nie zadziałało. Zauważyłem też, że u niego ten błąd wyskakuje jeszcze zanim świat został załadowany, u mnie wyskakuje dopiero gdy wejdę do gry. :/

Edytowane przez Niedzwiedzpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
ThePolskaMC    0

Serwer się wyłączył, automatycznie.

Prawdopodobnie masz za mało ramu :) . Polecam tobie wykupić serwer na enderchest albo gametris. [TESTOWY] 

A jeżeli chcesz otworzyć serwer  to jedynie indywidualna oferta crafthost :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi