- 0
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez CubeFilms
Witajcie.
Od 6 lat robimy serie fabularne z Minecraft, z mniejszymi lub większymi przerwami stworzyliśmy już 3 serie. Teraz, nauczeni błędami, staramy się cały czas ulepszać swój dorobek.
Pierwsza część filmu, serii fabularnej Minecraft pod tytułem Czarny Szlak jest to opowieść o śmiałku, który porzucił wszystko i ruszył w trasę w nieznaną jaskinię. W czasie swojej podróży będzie musiał pokonać swoje lęki i swoją przeszłość.
UWAGA! Film przeznaczony jest dla osób powyżej 13 roku życia! Może zawierać elementy nieodpowiednie dla niektórych osób.
Uwaga! Jeżeli ktoś chce pomóc przy produkcji filmów, zapraszam do pisania: fromasz@g.pl . Pamiętajcie, oczekujemy głosu znośnego. Jeżeli nie macie głosu, zawsze dla was się coś znajdzie (np budowa lub obmyślanie)
-
Przez Minecheck
Cześć witam was wszystkich chciałbym ogłosić, że moja strona z powodu ataku hakerów musiała się przenieść.. Oto link do nowej strony, mam nadzieję, że nas nie ubędzie, filmiki niebawem..
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
-
Przez Plip Games
Hej! Zapewne większość starszych bywalców mnie zna :)
Co za zbieg okoliczności wróciłem prawie równo po roku :)
No ale przejdźmy do tego co mnie interesuje, mianowicie co sądzicie o Minecraft Movie?
Ja osobiście uważam że będzie on w technice 3D i możemy liczyć na film pełen suchych żartów ale także zabawnego humoru!
W końcu film będzie zrealizowany z pomocą najlepszych fachowców, a także przez Roy'a Lee reżysera ciepło przyjętego "Lego Movie".
Liczę na wasze gorące wypowiedzi (Hot topic :D ) i że może... może dostane minus jeden warn za rozpoczęcie niezwykle popularnego jak i ciekawego tematu!
-
Przez jumperdawidzio
Witajcie! Jestem JumperDawidzio i chciałbym zaprezentować Wam móją wizję i projekt kina. Jest to budowla tworzona na moim prywatnym serverze całkowicie od podstaw bez opierania się na czyjekolwiek projekty. Zapraszam do oglądania i wypowiedzi
https://www.youtube.com/watch?v=gxaGlmLPIZ4
P.S możliwość udostępnienia dokładniejszych planów.
-
Jak włączyć filmową kamerę w minecraft 1.7.2 ?
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi