Kamilem 1 Napisano 27 Sierpień 2011 Dostałem ban od "funLix" za nic, dał w tytule "hacki", czego nie rozumiem bo ich nie używałem. Dostałem ostatnio 11 stacków diamentowych bloków z nikąd, pojawiły mi się w EQ, być może to spowodowało tego bana? Tak czy siak prosze o unbana i nieusuwania mojej działki! Pojawiło mi się a wy mnie banujecie jakby to była moja wina że mi admin dał itemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krwawic 5 Napisano 27 Sierpień 2011 Admin? Jaaasne.... Adminów jest dwóch - Ja oraz Pueblos który aktualnie jest na wyjeździe. Nie zgłosiłeś tego że takie coś się zdarzyło. Tyle i takie bloczki nie biorą się z niczego w ekwipunku. Unban - na razie tylko upomnienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamilem 1 Napisano 27 Sierpień 2011 Była cofka? bo znów mam bana za to samo, nie było mnie na serwerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
funLix 5 Napisano 27 Sierpień 2011 A tak po za tym to ja nie dałem Ci bana A co do bloków, sam się chwaliłeś że znasz buga to może go użyłeś i dlatego miałeś itemki?Innego wyjścia nie ma, Admini nie dają itemków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rabus 3 Napisano 24 Wrzesień 2011 Hacki - prawdopodobnie Speedhack, smartmoving.Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach